בת 8 חודשים לא אוכלת מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 חודשים לא אוכלת מוצקים
    נויה
    08/11/2011

שלום
    בתי בת 8 חודשים וניזונה רק ממטרנה.
    ניסינו לתת לה טעימות מגיל 4 חודשים, רק לטעום עם הלשון.
    היא פשוט לא פותחת את הפה. אם מאכילים בכוח (הסחות דעת וכאלה) היא משלשלת אח"כ שבוע.
    אוכלת בכיף עוגיות שמחזיקה לבד.
    אני לא יודעת מה לעשות, לאן לפנות. לא נראה לי שבגילה מטרנה מספקת לה את כל הויטמינים הנחוצים.
    בבקשה עזרו לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה מדלגים עליי??

נויה
    09/11/2011

אני כבר לא יודעת למי לפנות, הרופא ילדים אומר שהוא לא מתעסק בענייני תזונה, טיפת חלב לא יודעים מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 8 חודשים לא אוכלת מוצקים - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/11/2011

נויה שלום
    קודם כל צריך הרבה סבלנות לא תמיד תינוקות מתלהבים ממזון באותה מהירות כמו תינוקות אחרים. בדקי שהמרקם שבו את מגישה את הרסק הוא המרקם הנכון (העזרי במרקם גרבר)
    את יכולה להוסיף לרסק הפירות טחינה גולמית או שקדייה יכול לשפר את המרקם ואת הטעם וגם להוסיף ערך תזונתי נוסף
    בשלב זה את יכולה כבר לשלב קטניות במרק , דייסות שונות וכדומה
    המשיכי לנסות ונסי לאכול בחברתה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא לא מוכנה אפילו לטעום

נויה
    09/11/2011

זה לא שהיא לא אוהבת את מה שמגישים לה, היא פשוט לא מוכנה לטעום!
    אני יודעת איזה מרקם צריך להיות, יש לי עוד 2 ילדים יותר גדולים, ניסיתי לתת לה גם גרבר.
    היא סוגרת חזק את הפה ומתחילה לבכות ברגע שרואה שמקרבים לה כפית לפה.
    היא יושבת עם כל המשפחה בארוחת ערב ולא מוכנה לטעום את מה שמגישים לה אלא אם כן נותנים לה את זה ביד. לפעמים אני אוכלת כשהיא על הידיים שלי והיא מנסה לחטוף לי את האוכל, כשאני נותנת לה ביד, היא מכניסה לפה לטעום ממוללת ביד אבל כמעט כלום לא באמת נאכל, זה יותר משחק בשבילה.
    אם הייתה בת 5 חודשים לא הייתי דואגת, שתטעם לבד וזהו. אבל בשלב זה היא צריכה לאכול ארוחות מלאות, לפחות להתחיל, ואני לא רואה איך זה קורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא לא מוכנה אפילו לטעום - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/11/2011

האם קורה גם כשמישהו אחר מאכיל אותה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מאבא וסבתא לא מוכנה

נויה
    10/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו