לא רוצה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לאכול
    קרן
    08/11/2011

בוקר טוב יש לי תינוק בן שלושה חודשים בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות בעיות עם האוכל. הוא אוכל סימלאק אדוואנס כמות 120 . ביום שבת פתחתי קופסא חדשה של סימלאק אדוואנס פלוס - החדש !!! כי זה מה שיש על המדפים ולא יהיה יותר את הקודם ומאז הוא אוכל בכוח ולא מסיים ואפילו בו זמנית נותן יציאה רכה מאוד מימיית ומושך את שעות האכלה ל 4 עד 5 ואפילו 6 שעות , באופן כללי הוא מתנהג בסדר גמור לא בכיין או נודניק פשוט לא מעוניין באוכל, הוא נמצא בגן ובגן יש את האריזה הישנה של הסימלאק אבל גם שם הוא עושה בעיות עם האוכל.
    שאלתי האם כדי לעבור לתחליף אחר?
    מה עושים ?
    תעזרו לי פלייייייייז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לאכול

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי הוא בן 3 חודשים

קרן
    08/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה לאכול - תגובה

יעל משיח ארזי
    08/11/2011

קרן שלום
    קשה לי להאמין שקשור לסוג התמ"ל יכול להיות שפשוט גדל והעיניין שלא במה שקורה מסביב גדל גם ובא על חשבון האוכל, אם ההאכלה לוקחת יותר זמן אבל עדיין אוכל אז סבלנות.
    את יכולה לנסות בכל מקרה תמ"ל אחר על מנת להיות בטוחה שזאת לא הסיבה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו