מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוק בן 8 חודשים ששוקל 7 קגענת שרון09/11/2011
שלום, בני בן 8 חודשים ושוקל 7 קילו וקצת.
נמצא בגן מגיל 5.5 חודשים. יונק מאחר הצהריים+ לילה ובוקר מוקדם.
עד לפני שבוע ינק גם בשעה 14:00 בערך אבל כמות ממוצעת של 100 מל (בקבוק שאוב של חלב אם).
הוא אף פעם לא שתה חלב שאוב מבקבוק בכמויות גדולות אלה100-120 מל.
עושה קקי 3-4 פעמים ביום.
היינו היום בטיפת חלב והאחות אמרה לי שהוא במגמת ירידה.
אשמח לחוות דעת על התפריט:
8:15 מנת פירות 60-100 מל
11:15 צהריים מרק עם ירקות(לפעמים עם חומוס) ועוף ופחמימה כגון: בטטה, קינואה, אורז מלא, אורז לבן, תפו"א, פסטה מקמח מלא.
13:30-14:00: בשבוע שבועיים האחרונים אוכל דייסה מאורז מלא+ 3 כפות שומשום מלא+ 2 תמרים שאני מכינה לו.
את המנה הזו הוא אוכל בתשלומים (כמו את מנת הצהריים) עד שעה 16:00 בערך. סהכ הוא אוכל מזה בסביבות ה 150 מל.
17:30 בערך יונק.
18:30 השלמת הנקה לפני השינה
00:00-01:00 יונק
05:00 הנקה
1.האם התפריט הנל מאוזן?
כשהוא איתי הוא אוכל בתשלומים. אני עושה לו הפסקות קטנות וממשיכה לתת לו לאכול. בגן אני לא חושבת שעושים את זה.
2.האם יש אפשרות שהחלב שלי כבר לא מזין אותו כראוי? אני מקפידה על תפריט מאוזן ובריא ושותה הרבה (אני צימחונית).
3. אני חושבת להחליף לו את ההנקה של 17:30 בארוחת ערב מוצקה: רעיונות?
אני אשמח להימנע מתמלים למינהם על בסיסי חלבי.
תודה רבה על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
ענת שרון09/11/2011הוא אוכל הכל במרקם של מחית
התחילו לצאת לו 2 שיניים.
את הפירות טוחנים עם טחינה.
תודה רבה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)