מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מוצקים?!
לי14/11/2011היי נטלי ותודה על התייחסותך. מגיל 4 חודשים אני נותנת לו טעימות של כמעט כפית. הוא מסרב יותר. הוא מתחיל עם פרצוף מעוקם ולאחר הטעימה השלישית הוא מפעיל תנועת הקאה אז אני מפסיקה.
עד כה טעם: אבוקדו, בננה, תפוח, אגס, בטטה, תפו"א, גזר, קישוא, קוסקוס. הפרי היחיד שגילה קצת יותר סימפטיה הוא אבוקדו.
אני מקווה שלא יגלה בהמשך התנגדות
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בטעות למעלה
לי15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה לשלב מטרנהלי09/11/2011
שלום לכולן, בני חמישה וחצי חודשים ניזון מהנקה מלאה. זה זמן רב שאני מנסה לתת לו בקבוק מטרנה והוא מסרב. היו יומיים שלושה שהצלחנו להאכיל אותו בכ- 30 מ"ל ועכשיו שוב מסרב.
האם יש לכן המצלות איך לשלב בקבוק מטרנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לשלב מטרנה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין12/11/2011שלום לי,
מאיזו סיבה אתם מעוניינים לשלב לו תחליף חלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל...
לי13/11/2011גאזים ובגלל שאינו ישן יותר משעתיים רצופות בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל... - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין14/11/2011לי יקירה,
אם יש לו גזים תחליף חלב עלול לגרום לעוד יותר בעיות עיכוליות. אין כמו חלב אם לתינוק.
ולגבי השינה, יש תינוקות שלא ישנים רצוף בלילה וזה תקין. אומנם קשה לכם ההורים על הילד זה מנגנון ששומר עליו מפני מוות בעריסה.
אני לא רואה צורך להוסיף תחליף חלב. לדעתי מיותר.
אם כבר והוא בן חצי שנה תכף, אפשר לתת לו לפני השינה דייסה משיבולת שועל או סולת מחיטה מלאה. שישביע אותו יותר מהרגיל.
לא ציינת איזה מזונות מוצקים הוא אוכל במהלך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לתת "גם וגם" סמיכה בכפית
מיקה13/11/2011או להוסיף כפית דייסת שוקו/ וניל של מטרנה לבקבוק, זה בד"כ עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)