מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חודש כל הזמן רעבהמאיה11/11/2011
היי,
הבת שלי בת חודש כל הזמן רעבה.
היא התחילה לאכול מטרנה עוד בבית החולים כי אני לא מניקה(מדובר בתאומות).
העלתי לה כמויות לפי מה שנאמר לי והיא הגיעה לכמות של 100.
בטיפת חלב אמרו לי שזה המון אך היא ממש דורשת ובוכה.
לאחרונה החלה לבכות מרעב כל שעה וחצי בידיוק!! אני לא ממש יודעת מה לעשות.
היא ממש מתפתלת מרעב.. איל זה הגיוני שלא מספיק לה 100???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת חודש כל הזמן רעבה - תגובה
יעל משיח ארזי11/11/2011מאיה שלום
לא כתבת מה משקלה של ביתך
נסי להאכיל את ביתך באיטיות גדולה יותר, אפילו הוציאי את הבקבוק מפיה בעדינות כל כמה יניקות. את יכולה גם להשתמש בפטמת קלמה לה יש זרימה איטית המחכה יניקה, לפעמים היניקה מבקבוק מהירה מאוד והתינוקות , כמו מבוגרים, לא מגיעים לשובע ואוכלים יותר.
נסי את כל אלה ובדקי אם יש הטבה
כמו כן כל כמה זמן יש קפיצות גדילה ואז לזמן קצת הדרישה עולה ושוב מתאזנת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מאיה12/11/2011תודה על תשובתך המפורטת, משקלה כרגע 3.200 ..אני אכן אנסה מה שהצעת.
ברשותך שאלה נוספת בקשר לאחותה התאומה(הבעיה כאן היא הפוכה):
היא סובלת כנראה מריפלוקס ומקיאה כמה פעמים ביום את האוכל..ומעבר לכך שהיא לא עולה מספיק במשקל, היא ממש סובלת..ואנחנו גם.(שללו באולטראסאונד) בעיות בקיבה .
נתנו לה נוטרימיגן בהתחלה שהקל מעט ואחכ אינפמיל שעשה לה ממש רע.
כרגע נשארנו עם נוטרמגין.-היא שוקלת 2.650 ובת 5 שבועות.
קשה לי עם זה שהיא כזו פיצית ומקיאה.. ואני מפחדת שזה יזיק לה לטווח הארוך.
בנוסף יש לה המון ליחה שלדעתי מהווה טריגר להקאות.
אנחנו נותנים לה מנות ממש קטנות(40 כל שעה וחצי שעתיים) היא נשארת רעבה ומתוסכלת אך אם אנחנו נותנים לה תוספת היא מקיאה.
אשמח לקבל את חוות דעתך.
המון תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
יעל משיח ארזי13/11/2011מאיה שלום
בינתיים הייתי נישארת עם הנוטרמיגן ועולה בהדרגה בכמויות תוך הקפדה על האכלה איטית כמו בתשובתי הקודמת רק הפעם בגלל הרפלוקס.
כמו כן את יכולה לנסות לשאוב ולתת עם תוספת של מעט קורנפלור להסמכה אולי יהיה טעים יותר מהנוטרמיגן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)