יציאות והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות והנקה
    שיר
    13/11/2011

ביתי בת חודש ו 5 ימים. ביומיים האחרונים יש לה יציאה-שתיים ביום לעומת 3-4 יציאות שהיה לפני. האם תקין? (היא גם כל היום מתאמצת לעשות, ויש לה גזים, אבל זה גם היה קודם).
    שאלה נוספת - היא יונקת כמעט מלא(חוץ מבקבוק-שתיים ביום), בשבוע וחצי האחרונים התחילה לעשות בעיות בהנקה. מתחילה לינוק, ופתאום עוצרת ומתחילה לבכות ואח"כ לצרוח, אני מנסה לחבר שוב, שוב פעם יונקת קצת, עוצרת וצורחת בהיסטריה, אני קמה להרגיע אותה, אח"כ מנסה שוב - ושוב אותה סיטואציה. זה גורם לי לתסכול. בסוף אני מתייאשת ונותנת בקבוק ואז היא אוכלת כאילו כלום... (למרות שהיום גם עם הבקבוק היא צרחה). חשבתי תחילה שזה מהגזים, אח"כ רופאה העלתה אפשרות של רפלוקס, ואני חושבת שאולי משהו שקשור להנקה. נראה לי שבצד ימין יש פחות חלב משד שמאל(גם בשאיבות אני שמה לב לזה) ובצד שמאל יש הרבה וזה יוצא בשפריץ אם אני לוחצת.
    מה יכולה להיות הבעיה??? אני ממש רוצה להמשיך להניק....אבל מיואשת. הזמנתי יועצת הנקה - אבל היא תבוא רק בסופשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות והנקה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שיר
    14/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו