מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט לאוכל,צליל16/11/2011
בוקר טוב, בני בן השנה וחצי עושה לי מעט בעיות עם האוכל, עד לפני חודש נתתי לו סימילאק עם תוספת של דייסות, כיום קניתי גם וגם של מטרנה, שזה גם חלב וגם דייסה, הוא אוכל זאת, אך ביומיים האחרונים קם ב6, בבוקר ב5, יתכן כי רעב? בבוקר אוכל סימילאק, אחכ פירות ומרק בגן, כשבא מהגן נותנת לו פירה, או איטריות, פתיתים, מעט כבד בכח א, חביתה ממש לא נוגע קוטז לא,אבוקדו לא, חסרת אונים עד 8שאני נותנת לו את הבקבוק, יש תפריטים טובים לתת, כדי שיאכל, בהנאה אחכ את הבקבוק וישן טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוק,
צליל17/11/2011מצאתי את האשלה מדוע אין תשובה? שאלתי לפני חאירם ועדיין לא ענו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לאוכל, - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין17/11/2011שלום צליל,
לפי מה שאת מתארת בנך אינו ניזון מתפריט מאוזן ובריא.
בגיל שנה וחצי אני כבר לא ממליצה להמשיך עם תחליפי החלב אלא להרגיל את בנך לתפריט מגוון עם סוגי מזונות רבים המובסס על מוצקים בלבד. ניתן לשלב גם מעט חלב צמחי כמו חלב שקדים/ שיבולת שועל או אורז מלא.
אם הוא קם בבוקר רגוע אז אין בעיה אך אם קם בבכי סימן שרעב.
לדעתי את זקוקה לבניית תפריט מלא לבנך כולל הסברים וליווי אישי.
אשמח לעזור לך פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לבן שנה וחצי,
צליל19/11/2011הסבירו לי בסימילאק שעד גיל 3מומלץ לתת בקבוק, מוזר מה שאת כותבת כאן, ברור שצריך עוד דברים לתפריט אבל לוותר על בקבוק?כרגע אני נותנת לו של מטרנה גם וגם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)