תפריט לאוכל,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לאוכל,
    צליל
    16/11/2011

בוקר טוב, בני בן השנה וחצי עושה לי מעט בעיות עם האוכל, עד לפני חודש נתתי לו סימילאק עם תוספת של דייסות, כיום קניתי גם וגם של מטרנה, שזה גם חלב וגם דייסה, הוא אוכל זאת, אך ביומיים האחרונים קם ב6, בבוקר ב5, יתכן כי רעב? בבוקר אוכל סימילאק, אחכ פירות ומרק בגן, כשבא מהגן נותנת לו פירה, או איטריות, פתיתים, מעט כבד בכח א, חביתה ממש לא נוגע קוטז לא,אבוקדו לא, חסרת אונים עד 8שאני נותנת לו את הבקבוק, יש תפריטים טובים לתת, כדי שיאכל, בהנאה אחכ את הבקבוק וישן טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לאוכל,

הוספת תגובה

• תזונת תינוק,

צליל
    17/11/2011

מצאתי את האשלה מדוע אין תשובה? שאלתי לפני חאירם ועדיין לא ענו,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לאוכל, - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    17/11/2011

שלום צליל,

לפי מה שאת מתארת בנך אינו ניזון מתפריט מאוזן ובריא.

בגיל שנה וחצי אני כבר לא ממליצה להמשיך עם תחליפי החלב אלא להרגיל את בנך לתפריט מגוון עם סוגי מזונות רבים המובסס על מוצקים בלבד. ניתן לשלב גם מעט חלב צמחי כמו חלב שקדים/ שיבולת שועל או אורז מלא.

אם הוא קם בבוקר רגוע אז אין בעיה אך אם קם בבכי סימן שרעב.

לדעתי את זקוקה לבניית תפריט מלא לבנך כולל הסברים וליווי אישי.
    אשמח לעזור לך פרטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לבן שנה וחצי,

צליל
    19/11/2011

הסבירו לי בסימילאק שעד גיל 3מומלץ לתת בקבוק, מוזר מה שאת כותבת כאן, ברור שצריך עוד דברים לתפריט אבל לוותר על בקבוק?כרגע אני נותנת לו של מטרנה גם וגם,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו