סטריליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטריליזציה
    תמרה
    16/11/2011

ערב טוב, התאומים שלי בני שנה וחודשיים, ולמרות שידוע לי שמבחינה בריאותית צריך לעשות סטריליזציה לבקבוקים רק עד גיל שנה, אני ממשיכה למלא במים רותחים את הבקבוקים אחרי כל שטיפה... קשה לי להפסיק עם זה (ואני בכלל לא סטרילית איתם בשאר המובנים), איזשהו פחד לא מוסבר... אבל פתאום חשבתי שאולי דווקא הפעולה הזו מזיקה יותר? האם אני מגוננת מידי מהבחינה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטריליזציה

הוספת תגובה

• סטריליזציה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    17/11/2011

שלום לך,

בנושא הסטרליזציה זה לא התגוננות יתר, אם את חשה שאת צריכה את זה לשקט שלך אז תעשי זה לא מזיק.

חוץ מהנושא הזה אני ממליצה לך להפחית בהדרגשה את הצריכה של תחליפי החלב ולהעדיף לתת לילדייך מזונות מוצקים מסודרים לאורך היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

תמרה
    26/11/2011

בינתיים אני ממשיכה עם הסטריליזציה ;-) ושאלה נוספת: לגבי המעבר למוצקים - עם הבת אין לי בעיה, היא "חייבת" לנסות ולטעום כל מה שאני אוכלת, וזה מצויין מבחינתי, לעומתה, הבן כמעט ולא מוכן לנסות כלום, ניסיתי בצורה של אוכל טחון (בזמנו), בצורה של חתיכות / אוכל שלם כדי שהוא יצטרך לנגוס בעצמו, ניסיתי להאכיל אותו בעצמי וגם אני נותנת לו המון לשחק עם האוכל ולנסות לטעום לבד... עם צעצועים ובלי, עם "טריקים" ובלי... באמת נראה לי שניסיתי הכל. יש לך עוד רעיון בשבילי? לאחרונה עברנו לשיטה של "כמעט בכח" את הביס הראשון (עם חיוכים וצחוקים והכל), ורק אחרי שהוא טועם ויש אישור הוא מוכן לפתוח את הפה לביס אחריו, אבל גם זה מאוד בבררנות (לא אוהב כמעט כלום) ואם הסכים, אז מוכן רק 4-5 ביסים וזהו - רוצה חלב. מבחינתו נראה לי - להמשיך עם החלב עד גיל 18...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו