מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת מוצרי חלב.אושרית18/11/2011
שלום רב,
שני בן 11 חודשיים אוכל מטרנה חלבית פעמייים ביום ,בגן אוכל גבינה ,קוטג' ומעדנים.
סובל מבעיות שינה שכרגע נמצאות בבירור . יש לו נזלת וליחה לעיתים תכופות מאוד.
אני מבינה שמוצרי חלב גורמים לליחה ולכן על מנת להקל בשינה הפסקנו מוצרי חלב אולם את המטרנה עדין לא.
השאלה שלי היא האם מטרנה צמחית היא תחליף הולם למטרנה החלבית או שיש לתת תוסף כזה או אחר אם עוברים לצמחית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מוצרי חלב. - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין20/11/2011אושרית שלום,
אני בעד הצעד הזה. אני לא חושבת שחלב ומוצריו חיוניים ובריאים.
ואני מאד מאמינה שזה יעזור, אך חייבת לציין שזה לא הדבר היחידי שהייתי עושה.
חשוב להבין את התמונה הכללית כדי להמליץ לך מה לעשות. הכיוון הוא חיזוק מערכת החיסון והעיכול.
הייתי מוסיפה לו גם פרוביוטיקה.
אין בעיה עם תחליף החלב הצמחי. בהתחלה יכול להיות שלא יאהב את הטעם כי הוא שונה מהתחליף החלבי. לכן כדאי שתעשי זאת בהדרגה.
מעל גיל שנה, לא חובה לתת בעיני תחליף חלב ואפשר לבסס את התפריט בעיקר על מוצקים ותוספת של חלב צמחי מגוון. פעם חלב שקדים פעם שיבולת שועל ופעם אורז מלא.
אשמח לעזור פרטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)