תזונת הילד,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת הילד,
    צליל
    20/11/2011

שאלתי שאלה ענו תודה רבה, אך היה לי עוד בעיניין הזה, דילגו עלי אשאל שוב, בני בן השנה ושבעה חודשים, מהבוקר אוכל:בקבוק 240,אחכ פירות, מרק, מעדן, פרוסה עד 4, מ4שמגיע אוכל, או פתיתים, מקרוני, קצת כבד, ביצה, חביתה אבוקדו לא אוהב, מנסה שוב פרי עד לבקבוק ב8, הסברתם שהוא לא אוכל טוב מה אני צריכה להכניס לו עוד לתפריט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת הילד,

הוספת תגובה

• בהקשר לאוכל של הילד,

צליל
    20/11/2011

השאלה לנטלי, פשוט את ענית לי בזב לגבי הילד שהתזונה לא טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונת הילד, - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    20/11/2011

היי צליל,

כתבתי לך שמכיוון שאני חושבת שאת זקוקה לשינוי תזונתי מקיף לבנך לא איזו המלצה בודדה, מן הראוי בעיני שתגשי ליעוץ פרטני. בלתי אפשרי להתאים תפריט דרך פורום, יותר נכון להגיד שזה לא מקצועי, אין כמו התאמה אישית.

אוכל להגיד לך את המלצותיי הכלליות:

להימנע מקמח לבן, ולעבור לקמח מלא, דגנים מלאים. (פתיתים, אורז, פסטות) לקנותם רק מלאים. יותר מזין, פחות מעובד, מכיל יותר סיבים תזונתיים וויטמינים ומינרלים.

ירקות, פירות טריים, וקטניות כמו אפונה, חומוס, שעועית, עדשים גם כן מאד חשוב שיהיה את כל אלו בתפריט.

אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו