מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת הילד,צליל20/11/2011
שאלתי שאלה ענו תודה רבה, אך היה לי עוד בעיניין הזה, דילגו עלי אשאל שוב, בני בן השנה ושבעה חודשים, מהבוקר אוכל:בקבוק 240,אחכ פירות, מרק, מעדן, פרוסה עד 4, מ4שמגיע אוכל, או פתיתים, מקרוני, קצת כבד, ביצה, חביתה אבוקדו לא אוהב, מנסה שוב פרי עד לבקבוק ב8, הסברתם שהוא לא אוכל טוב מה אני צריכה להכניס לו עוד לתפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהקשר לאוכל של הילד,
צליל20/11/2011השאלה לנטלי, פשוט את ענית לי בזב לגבי הילד שהתזונה לא טובה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונת הילד, - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין20/11/2011היי צליל,
כתבתי לך שמכיוון שאני חושבת שאת זקוקה לשינוי תזונתי מקיף לבנך לא איזו המלצה בודדה, מן הראוי בעיני שתגשי ליעוץ פרטני. בלתי אפשרי להתאים תפריט דרך פורום, יותר נכון להגיד שזה לא מקצועי, אין כמו התאמה אישית.
אוכל להגיד לך את המלצותיי הכלליות:
להימנע מקמח לבן, ולעבור לקמח מלא, דגנים מלאים. (פתיתים, אורז, פסטות) לקנותם רק מלאים. יותר מזין, פחות מעובד, מכיל יותר סיבים תזונתיים וויטמינים ומינרלים.
ירקות, פירות טריים, וקטניות כמו אפונה, חומוס, שעועית, עדשים גם כן מאד חשוב שיהיה את כל אלו בתפריט.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)