מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת הלוחשת של טרייסי הוגרונית21/11/2011
היי, יש לי תינוק בן 3 שבועות שעד כה קיבל לאכול כל 3 שעות במהלך היום והלילה ותמיד לפי הדרישה שלו. כלומר אני לא יזמתי מעולם את האכלתו כל עוד הנ"ל לא דרש. בימים האחרונים הנ"ל החל לפתח פער ודרש אוכל כל 4 שעות גם במהלך הלילה.
בימים האחרונים התחלתי ליישם את שיטת הלוחשת לפיה יש לתת לילד אוכל כל שלוש שעות גם אם ישן (כלומר להעירו כדי להאכילו) ולקראת הערב כל שעתיים כדי למלא לו את "המיכל" לקראת הלילה וכן בלילה עד השעה 23:00 לתת לו אוכל תוך כדי שהוא ישן מבלי להעירו וזאת על מנת לגרום לו לישון לילה שלם....
הבעיה היא - שכעת אני שמה לב שהילד ממש סובל מגזים והשאלה היא קודם כל האם זה נכון להעיר תינוק ישן כדי לתת לו לאכול (לציין כי הילד שוקל 4 קילו משקל יפה לגילו) .
דבר שני - האם כתוצאה מכל ה"דחיפת אוכל" הזאת יש לילד יותר גזים ממה שהיו לו עד
כה?
האם כדאי לחזור לשגרה הקודמת לפיה הילד מחליט מתי לאכול ולא אני קובעת לו ???
נא עזרתכם אני ממש מבולבלת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תגובתכם
רונית22/11/2011בבקשה נא תגובתכם !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת הלוחשת של טרייסי הוג - תגובה
יעל משיח ארזי23/11/2011רונית שלום
אין כל סיבה להעיר תינוק ישן על מנת להאכילו אלא אם כן נמצא במשקל נמוך ודרושה לו תוספת קלורית. השינה חשובה לא פחות מהזנה להתפתחות תקינה. הניחי לבנך לישון והאכילי אותו לפי דרישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)