מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובותהדר21/11/2011
שלום
בתי עוד שבוע בת חצי שנה... אוכלת כבר כחודש פירות וירקות (רסק) בתאבון רב. אני עדיין מניקה ושואבת בעבודה.
אני לא כל כך מצליחה להבין כיצד סדר היום בארוחות צריך להראות. הבנתי שבין הפירות והירקות רצוי להשלים עם בקבוק חלב אם מאחר וזה לא מספיק רק מוצקים. (אוכלת כ120 בערך ירקות). מאז שהתחילה לאכול עושה הרבה קקי (כ 3 פעמים ביום) האם יתכן כי זה מעיד על כך שאוכלת יותר מידי?
האם וכיצד ניתן לתת לה את הבקבוק השאוב? מה סדר היום מבחינת אוכל וחלב?
ושאלה נוספת ואחרונה, התחלתי לבשל לה בערב שיבולת שועל עם מים, ואני אשמח לדעת מה הערך התזונתי של זה ?וכיצד ניתן לעשות זאת מעט טעים יותר? לא מעוניינת בדייסה מעובדת (של מטרנה וכדומה..)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות - תגובה
יעל משיח ארזי23/11/2011הדר שלום
העליה בכמות הטעימות ובדרך להפיכתן לארוחות כמות החלב שנתנת לאחר מכן הולכת וקטנה עד שכמות המוצקים מחליפה את החלב לגמרי. הקצב תלוי בביתך היא תראה לך מתי היא לא זקוקה יותר להשלמה של חלב לאחר ארוחת המוצקים. לא ממליצה עדיין לתת ארוחה שלישית בערב אלא לחכות קצת, את יכולה מידי פעם לגוון את מנת הפירות ולתת במקום דייסת קוואקר אותה ניתן להעשיר באמצעות שקדייה ותמר מרוסק או בננה או מעט סילאן. אני ממליצה על תמ"ל / שאוב / הנקה בבוקר כשקמה, בוקר מאוחר: פירות / דייסה והשלמת תמ"ל/ שאוב לאחר מכן צהריים: ירקות + הודו / עוף והשלמת תמ"ל / שאוב אחר הצהריים בקבוק נוסף ושוב בקבוק לפני השינה. לקראת גיל 8 חודשים את יכולה להוסיף ארוחה שלישית בשעות הערב. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות - תגובה - תגובה
יעל משיח ארזי23/11/2011לגבי היציאות, נורמאלי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)