כמה לתת.?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי

שיר
    26/11/2011

בתשובה קודמת - ניסיתי , אבל התייאשתי, היה נראה לי כבר כמו התעללות בה - כי היא בכתה ולא אכלה לא ממני ולא מבקבוק.......אני גם מפחדת שהבעיה היא לא העדפת בקבוק, אולי משהו מפריע לה בהנקה - אז אני לא רוצה סתם לעשות לה דברים כאלו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה לתת.?
    שיר
    24/11/2011

אני מניקה חלקי ומשלבת 3 בקבוקים בערך ביום (היא צורחת לפעמים בהנקה ולא ברור לי עדיין הסיבה), לאחרונה החלה גם בבקבוק לבכות, מפסיקה לאכול, אח"כ שוב אוכלת ושוב בוכה - ממש לא רגועה....ורואים שהיא רעבה....או משהו מציק ומתנחמת עם אוכל....
    בכל מקרה, היא שוקלת 4500 - בת חודש וחצי. היא אוכלת 12 ארוחות ביום בערך - לפעמים פחות ולפי החישוב שלי צריכה לאכול 75 CC. אני מכינה לה בקבוקים של 60 והיא לא תמיד מסיימת אותם - האם זה בסדר? בהנחה שהיא גם יונקת ומשלימה אולי את החסר בהנקה הבאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה לתת.?

הוספת תגובה

• כמה לתת.? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    24/11/2011

שלום טל30

כל תינוק אוכל כמויות שונות של אוכל. אין מה לדאוג. לפי כל הנתונים שהצגת נראה שהכל בסדר. אולי סובלת מגזים ולכן בוכה בזמן הנקה ובקבוק.

אני ממליצה אם יש את האפשרות רק להנקה ולא לתחליף חלב זה מומלץ ועדיף בעיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בעיניי עדיף הנקה

שיר
    25/11/2011

רק שזה בלתי אפשרי - כי היא צורחת....ואחרי שנותנים בקבוק בד"כ נרגעת ואוכלת......כאילו חיפשה את הדרך הקלה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בעיניי עדיף הנקה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    26/11/2011

דבר זה בדרך כלל נוצר בשל חשיפת התינוק לבקבוק. תינוק שלא קיבל בקבוק מעולם אינו יודע שיש תחליף לחלב אם. אם את רוצה להניק הנקה מלאה את צריכה להוציא את תחליף החלב מהבית. אולי בימים הראשונים יהיה קשה אך בסופו של דבר היא תתרגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו