תזונה בגיל שבעה חודשים - עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בגיל שבעה חודשים - עזרה
    גלי
    26/11/2011

שלום
    ביתי תהיה בת שבעה חודשים בשבוע הבא. עם הגיעה לגיל חצי שנה הייתי מאכילה אותה ארוחה אחרונה בשעה 20:00 ולארוחה הבאה היא הייתה מתעוררת ב5 בבוקר.
    לפני כשבועיים, הכנסתי אותה לגן. יומיים לאחר הכניסה לגן החל אצלה צינון שנמשך מספר ימים.
    מאז (בשבועיים האחרונים) לא רק שהיא לא ישנה לילה רצוף היא מתעוררת כל שלוש שעות לאכול. בבכי היסטרי, התעוררות של ממש (לא בכי מתוך שינה). בתחילת ההתעוררות אני מנסה מוצץ, מים, הרגעה על הידיים, אבל הבכי נמשך עד שהיאאוכלת ואז נרדמת.
    במהלך היום היא לא אוכלת טוב, את המרק והפירות שאכלה בסדר גמור, התחילה להפחית עד לכדי חוסר רצון מוחלט,בכי וסגירה הרמטית של הפה.
    אני ממש אובדת עצות. אני חוששת שמכיוון שכל ניסיונותיי להרגיע אותה בלילה לא הועילו והיא אוכלת, היא יצרה לעצמה הרגל של אכילה שלא אוכל לתקן. אני גם לא ממש מצליחה להבין מה קרה פתאום והאם זה קורה לתינוקות נוספים במצב כזה.
    מה אוכל לעשות כדי להחזיר את הגלגל?
    אשמח לעזרתך.
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה בגיל שבעה חודשים - עזרה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    26/11/2011

שלום גלי,

ממה שאת כותבת אני מבינה כי מדובר על משהו רגשי שעובר על ביתך בשל המעבר לגן. אל תשכחי מדובר על שינוי משמעותי באורח חייה ויתכן שזה לא מוצא חן בעניה. הרי אין כמו להיות עם אמא ואצלה אולי זה יותר מורגש.

אני מציעה לך לבדוק האם היא נהנת בגן? האם הגן מתאים לה, איך מתייחסים אליה, והאם היא רגועה כאשר היא שם.

אני מציעה גם שינה משותפת איתכם בלילה, לחיזוק הביטחון שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו