בן חודש אוכל רק סימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודש אוכל רק סימילאק
    שולי
    04/12/2011

שלום רב,
    בני בן חודש, אוכל יפה מאוד עם תאבון בריא וניזון מסימילאק. יש לי 3 שאלות:
    אחת - בסימילאק הכניסו את הadvance plus ואני רוצה להעביר אותו לזה (במקום advance רגיל) אך מפחדת מתופעות לוואי. איך כדאי לעשות זאת הכי טוב?

שאלה שנייה - אני חוששת ממקרה רמדיה שלא נדע וחושבת אולי להחליף את הסימילאק למטרנה לתקופה, לשם הזהירות. איך כדאי לעשות זאת?

שאלה שלישית - שמעתי על הורים שמכניסים קצת קורונפלור לבקבוק של הלילה על מנת שהילד יישן טוב יותר. מאיזה שלב מומלץ בכלל לנסות את זה ובאיזו כמות של יחס מים-תחליף חלב-קורונפלור.

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודש אוכל רק סימילאק

הוספת תגובה

• בן חודש אוכל רק סימילאק - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    07/12/2011

שלום שולי,

אם את רוצה לעבור לתחליף חלב אחר פשוט עשי זאת בהדרגה. פעם בקבוק כזה ופעם בקבוק כזה. לאחר מספר ימים תחליפי לגמריי. תופעות חדשות תמיד יכולות להיות, תהיי ערנית.

את מוזמנת כל חודש לשנות פורמולה אם את פוחדת זו החלטה שלך. אני בעד. באותו האופן שאת מחליפה כעת את הפורמולה כך גם בעתיד - בהדרגה.

לגבי הקורנפלור איני ממליצה להוסיף למזון של תינוקות קורנפלור. מדובר על עמילן שלא מוסיף דבר מבחינה תזונתית ובריאותית ומעמיס על הקיבה של התינוק. תינוק לא אמור לישון שינה עמוקה, היקיצות הן חשובות בשלב הראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו