אוכלת לא מסודר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת לא מסודר
    שיר
    04/12/2011

בתי בת הכמעט חודשיים אוכלת מאוד לא מסודר.
    היא יונקת + שאוב + מטרנה.
    תמיד אני מנסה קודם להניק אותה ורק אם היא לא רוצה(פיתחה כנראה העדפת בקבוק) אני נותנת מטרנה.
    בהנקה - אמרו לי לתת מתי שהיא דורשת, אז גם אם זה כל שעה אני נותנת.
    הבעיה שעכשיו היא אוכלת במהלך היום יותר בקבוקים מאשר הנקה, ויוצא שהיא רוצה כל שעה בקבוק - אוכלת 30 CC והולכת לישון, ואז שוב קמה אחרי שעה ואוכלת עוד קצת....
    ברור שגם לפעמים היא ישנה רצוף שעה וחצי-שעתיים......
    השאלה אם זה תקין - ומה עליי לעשות כדי לגרום לה לאכול יותר ולפתוח פער של שעתיים-שלוש בין הארוחות? ומה לעשות עם השילוב של ההנקה - כי פה אני לא יכולה להגיד לה לא...ואז היא מחכה לאוכל ונוצרת בעיה......
    היא שוקלת 4.500 ואוכלת לפחות 10 ארוחות ביממה. בלילה היא רק יונקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת לא מסודר

הוספת תגובה

• רק מוסיפה

שיר
    04/12/2011

שכשהיא ממש רעבה היא אוכלת 60 או 70.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלת לא מסודר - תגובה

יעל משיח ארזי
    05/12/2011

טל 30 שלום
    נסי בהדרגה להעלות את הכמויות בבקבוק ולראות אם מוכנה מנות של 30 הן קטנות מאוד ויכולה לאכול גם יותר בארוחה וכך להגדיל את הפערים. לגבי שילוב הבקבוקים עם הנקה במידה ואכן מעדיפה את הבקבוק אל תלחמי איתה כדי שחווית ההנקה לא תהפוך לשלילית אך תנסי בכל פעם להציע ציצי לפני הבקבוק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו