מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 7 חודשים מתעוררת בלילהנון05/12/2011
היא אוכלת מתישהו בבוקר אגס
בין 1-2 ארוחת צהרים . אוהבת עוף
בערב נשנוש - עוגיה , או חביתה (לא יותר מפעם בשבוע) , או דייסה מתוקה, או ירק מבושל.
בין לבין יונקת , ונרדמת מתוך הנקה .
עד גיל 5 חודשים ישנה לילה מלא , ומזה חודשיים מתעוררת כמה פעמים ובסוף ישנה על ידי. אני מותשת לגמרי , כי אני חד הורית , ואני פוחדת שהיא ישנה על ידי (אין לי כוח להחזיר אותה למיטה)
אולי חסר ברזל?
האם ההנקה בשלב זה - היא כמו ארוחה? ארוחה קלה? משקה?
איזו תזונה יכולה לעזור לה לישון לילה שלם?
אני שותה שתי כוסות קפה ליום , והיא כרגע מצמיחה שינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 7 חודשים מתעוררת בלילה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין05/12/2011שלום נון,
האם היא איתך כל היום? לדעתי היא זקוקה לתפריט הרבה יותר עשיר. מה שאת מתארת זה תפריט דל במזונות שמחסיר ממנה ויטמינים ומינרלים.
היא צריכה לאכול ירקות, דגנים מלאים, קטניות, פירות.
הנקה היא עיקר המזון שלה כרגע, משביע בין הארוחות. אני ממליצה להניק כמה שיותר אפילו עד גיל 3.
לדעתי אין בעיה עם שינה משותפת להיפך, זה מחזק את הביטחון העצמי שלה. אני מציעה לשקול זאת זה גם יקל על כל הקימות בלילה כי היא תינק תוך כדי שכיבה על הצד. כמובן שצריך לאבטח את המיטה שלא תיפול מהצד השני.
המוגלובין בודקים בגיל שנה. אם את דואגת שלך לא יחסר ברזל ותאזני גם את התזונה שלה אין סיבה לחסר.
שינת לילה שלם אומנם נשמעת כרעיון אידיאלי עבורך, אך עבורה זה לא טבעי ולא נכון. היקיצות הן חיוניות, והדבר הכי טוב שאני יכולה להמליץ לך בלב שלם ומתוך ניסיון זה לישון יחד איתה.
ממליצה לך מאד לגשת לבניית תפריט מאוזן.
אשמח לעזור לך פרטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)