מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקהיערית05/12/2011
היי,
תינוקת בת חןדש ניזונה מתמ"ל וסובלת מחוסר ביציאות וכאבי בטן כמה פרוביוטיקה לתת? להוסיף בתמ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין05/12/2011שלום יערית,
מה זה מחסור ביציאות? כל כמה זה יש לה יציאות?
אולי שווה להחליף תחליף חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא
יערית06/12/2011יציאה אחת לשלושה ימים בערך.
בכל זאת כדאי להוסיף פרוביוטיקה מאוד בריא ומחזק לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין07/12/2011אין בעיה להוסיף פרוביוטיקה. אך אני בכל זאת ממליצה לנסות להחליף תחליב חלב. אני ממליצה הכי הרבה על תחליף חלב צמחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה,
צליל06/12/2011מודה לך מכל הלב, למרות שבני עדיין לא אוכל בכפית לבד אקנה דייסת קווקר, על בסיס שקדים?ואאכיל אותו היכן קונים זאת? ודבר שני בסימילאק הסבירו לי שעד גיל 3כדאי לתת לו פעמיים ביום את הבקבוק, בוקר וערב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לדייסות, לכבוד איילת,
צליל06/12/2011איילתבר צהריים טובים בהמשך לתשובה שקילבתי שוחחתי עם דיאטנית של סימילאק והסבירה שלפחות עד שנתיים לתת לילד סימילאק ולא הבינה למה להביא קווקאר אם אוכל סימילאק פעמיים ביום הסברתי שאמרת שעדיף להוריד ולהביא במקום בבוקר דייסת קווקאר אמרה אם הוא לא צריך להשמין אין טעם , ועדיף בסימילאק לשים דייסת קוואקר אך לא להכין דייסת קוואקר ולוותר על הסימילאק? אני ממש מבולבלת, חוץ מזה קניתי לבני קוואקר, דוחן, עדשים כתומות, ופניני גריסים, מתי לתת לו כיוון שאוכל בגן מרק יוצא רק בשישי שבת לתת, או יש זמן אחר? בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד איילת, לגבי דייסות
צליל06/12/2011איילת ערב טוב, דיברתי עם צוות המומחים של סימילאק, וגם עם דיאטנית שלהם הסבירה שלא להפסיק את הבקבוק עד שנתיים, אם אני נותנת סימילאק בשביל מה דייסת קוואקר אלא אם אני רוצה שישמין, ואם אני בכל זאת רוצה אז אפשר בסימילאק להכניס את הדייסת קוואר כתוספת, כדאי? אני ממש מבולבלת כבר, ושאלה שניה, קניתי דוחן, פניני גריסים ועדשים כתומות את זה להכין עם כל המרכיבים של הירקות? בגן אוכל מרק גם בערב שחוזר מהגן לעשות לו מרק? ואיך מכינים את כל זה כמו שאני מכניסה פתיתים למרק? או אורז?בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד איילת, לגבי דייסות - תגובה
איילת בר07/12/2011שלום צליל,
המלצתי הייתה להפחית בכמויות ולתת דייסה ביתית שאת מכינה.
במטרה לחשוף את הילד לדגנים איכותיים ולהרגיש מרקמים שונים.
אם מתאים לך יותר לתת לו בקבוק בבוקר ואת הדייסה בערב או אחה"צ זה בסדר.
לגבי הדגנים שרכשת:
תכיני אותם על פי הוראות יצרן ותגישי לו אותם כתוספת לארוחת הערב כמו ביצה, אבוקדו, סלט חומוס וכד'.
כמובן כל פעם דגן אחר.
ניתן גם להוסיף למרקים.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה,לכבוד איילת בר
צליל07/12/2011תודה רבה, עזרת לי אבל לגבי הקטניות שקניתי זה במשקל, אז להכין כמו מרק?עם ירקות? כי בגן אוכל כבר מרק,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למרק,לכבוד איילת,
צליל10/12/2011שלום לך איילת שאלתי בתאריך ה6.לחודש ועדיין לא קיבלתי תשובה, אמרת לתת לילד קטניות,אז הכנתי לשישי שבת מרק עם רוב הירקות כולל דוחן, עשים אדומות, וגריסי פנינה, במשך השבוע אוכל בגן מרק אחכ מעדן, אז שוב שבא מהגן להכין לו מרק מהקטניות האלה? קניתי במשקל אז לא רשום הוראות יצרן, בבקשה תתייחסי לשאלתי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למרק,לכבוד איילת, - תגובה
איילת בר12/12/2011שלום לך צליל,
לשאלתך על הקטניות:
1. אין בעיה לתת תבשיל עדשים בערב או מרק גם אם אכל מרק ירקות בצהריים.
את הקטניות ניתן להוסיף כתוספת לארוחת הערב הקבועה.
רצוי להוסיף חלבון כמו ביצה או טונה. שילוב של קטניה ודגן יחד מספקים חלבון מלא.
לדוגמא: אורז עם עדשים, בורגול עם חומוס.
2. לגבי ההכנה. על כל כוס עדשים תוסיפי בתחילה כוס מים . ניתן להוסיף עוד מים לקבלת מרקמים שונים.
להכנת מג'דרה:
כוס אורז עם חצי כוס עדשים. ולהוסיף 2.5 כוסות מים.
3. אין צורך לתת את כל הדגנים יחד. רצוי לגוון כל יום או יומיים משהו אחר.
4. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על אקסטרה קר
יונית06/12/2011היא מכילה כבר פרוביוטיקה וחוללה פלאים לבטן של הצוציק שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)