מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורנפלור לתינוק בן חודשייםאורטל08/12/2011
שלום ...
הבן שלי בן חודשיים ושבוע, אוכל סימליאק 120 CC . הבעיה היא שבלילה הוא מתעורר לפחות 3-4 פעמים כל שעתיים וחצי בערך בגלל שהוא כל פעם שהוא מתעורר הוא אף פעם לא גומר את הבקבוק הוא אוכל בין 40-60 CC ואז נרדם, סוגר את הפה ואין סיכוי שהוא ימשיך לאכול למרות כל הניסיונות. הוא מתעורר כל שעתיים וחצי גם רעב וגם עייף ואני מרגישה שהוא סובל מזה ולא ישן טוב. המליצו לי להוסיף לו כפית דייסת קורנפלור בארוחה האחרונה לפני השינה על מנת שתהיה לו תחושת שובע. האם זה מה שיעזור או שאוךי יש עוד דרך לפתור את הבעיה ?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנפלור לתינוק בן חודשיים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין08/12/2011אורטל שלום,
אין מה לפתור כי אין בעיה. התעוררות כל שעתיים וחצי בגיל חודשיים ושבוע זה לגמריי תקין. היקיצות האלו חיוניות עבורו, בכדי לשמור על בריאותו.
אני לא ממליצה להוסיף לו קורנפלור לאוכל. מדובר על עמילן שמכביד מאד על מערכת העיכול ויוצר עומס, אומנם הוא ישן יותר אך אין זה דבר חיובי עבורו.
הקורנפלור לא מוסיף דבר לבריאות ואם נותנים אותו קבוע באופן יומיומי הוא עלול גם להזיק.
אל תנסי לתת לו יותר אוכל, תינוקות יודעים מתי הם שבעים ומפסיקים לאכול או נרדמים.
פשוט היי רגועה, וקשובה לרצונות בנך זו הדרך הנכונה ביותר לפעול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)