מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה וגזים...מעיין18/12/2011
הילד שלי בן שבועיים
נולד במשקל 4.025 < שוחרר 3.750 >
במהלך היום והלילה דורש ארוחה כל 3 - 4 שעות
ואוכל בממוצע כ 80-70 לארוחה < מטרנה >
אני נותנת לו טיפות בייביזים לפני ואחרי כל ארוחה
אבל הילד סובל מכאב בטן מכווץ רגליים ובוכה הרבה
ואין לי מושג איך לעזור לו
האם כדאי לעבור לסימילאק?
או שאולי הבייביזים לא משפיע עליו וצריך לנסות משהו אחר?
אשמח לקבל יעוץ בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי מאוד המליצו על
רוני18/12/2011מנשא לופי,סימיקול,מסאג' במרכז כף הרגל וקפיצה עדינה על כדור הפיזיו-הגזים לא נעלמו אבל מאוד עוזר..בהצלחה לכולנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
טלי20/12/2011כל פורמולה או תכשיר משפיעה אחרת על כל תינוק.
לכן את יכולה לנסות להחליף (אצלי מטרנה היה טוב וסימילאק עשה גזים) אבל זה אינדיבידואלי.
תנסי גם להחליף את התכשיר להקלה בגזים. אצנלו מאוד עזר גרפווטר שהרוקח המליץ לנו עליו.
שימי לב שהגזים לא יעברו לגמרי אבל תהיה הקלה. לא קיים תכשיר שמעביר לגמרי את הגזים. רק הזמן... (בגיל 3 חודשים זה עובר לרוב).
רפואה שלמה!
(אגב איזה בקבוק את משתמשת? יש את בי-פרי עם הצינורית שמקל בתופעת הגזים גם כן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
אימא של לירז21/12/2011גם אצלנו בקבוקי ביפרי ממש עזרו
אנחנו מאוד מרוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה וגזים... - תגובה
יעל משיח ארזי20/12/2011מעיין שלום
שלב זה הוא שלב בו נבחנת הסבלנות שלך בסוף זה עובר. בינתיים עלייך להקל עליו באמצעות עיסויים , כדור פזיו, הרבה אהבה ושוב בעיקר סבלנות. את יכולה לנסות תמ"ל אחר ולבדוק אם עוזר אך לא הייתי בונה על זה. יש עוד תכשירים בשוק כמו גרייפ ווטר ותכשירים הומאופטיים כאלה ואחרים שאת יכולה לנסות, יש כאלה המעידים כי עוזר ויש שלא.
נסי להפחית בתזונה שלך מוצרי חלב פרה ומזונות הגורמים לגזים כמו ירקות ממשפחת המצליבים וקטניות ושוב גם כאן לא בהכרח יעזור
מקווה שהתקופה תעבור מהר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על מטרנה אקסטרה קר
יונית21/12/2011למרות שהגדול שלי (שסבל מקוליק קשה) קיבל מטרנה ללא לקטוז שהשפיעה עוד באותו יום. שווה לנסות. כמו כן: תנוחת "נמר על העץ", כדור פיזיו ומנשא מאוד מקלים על התקופה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)