מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיום הנקה.דנית19/12/2011
שלום.
בני בן 8.5 חודשים עד גיל חצי שנה ינק הנקה מלאה ועד גיל 7 חודשים בוקר וערב ועד לפני יומים רק בוקר (לפי דרישתו הכל הוא ירד בכמויות)
מלפני יומיים שלושה הוא פשוט לא מוכן לינוק יותר בכלל (ממש בוכה) אני מביאה לו בקבוק והוא אוכל כך שהבנתי שמבחינתו סיים את ההנקה. (זרק אותי החוצפן הקטן:)
אני כבר שלושה ימים שלא מניקה אותו ועכשיו אני מתחילה להרגיש טיפה גודש השאלה האם זה יעבור והתייבש מעצמו או שאני חייבת לקחת כדור??
מעדיפה כמובן שלא לקחת שום דבר אם יש אפשרות.
האם אני צריכה לתת לו בקבוק דייסה ממש ישר שהוא קם (הוא רגוע ולא ממש רוצה לאכול) או לחכות חצי שעה - שעה לפני שאני מכינה לו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתן עלי... אודה לקבלת תשובה
דנית25/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיום הנקה. - תגובה
יעל משיח ארזי26/12/2011דנית שלום
את יכולה לנסות לשאוב כדי להקל על הגודש אך לפתוח פערים, לאט לאט הכמות תרד מעצמה , את יכולה להעזר העלי כרוב או בשתייה של תה עם עלי נענע על מנת לזרז את הייבוש
כשקם בבוקר את יכולה לתת לו בקבוק ולאחר מכן להציע את הדייסה או את הפירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון של מיניקה-אם אפשר
חלי27/12/2011חליטה של מרווה וכן נענע יסייעו בייבוש החלב. חשוב מאוד לסחוט כדי למנוע גודש ודלקת. לא לשאוב כדי לא לייצר, אך אם אין ברירה והשד מלא מאוד אפשר לשאוב מעט כדי להקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)