סיום הנקה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום הנקה.
    דנית
    19/12/2011

שלום.
    בני בן 8.5 חודשים עד גיל חצי שנה ינק הנקה מלאה ועד גיל 7 חודשים בוקר וערב ועד לפני יומים רק בוקר (לפי דרישתו הכל הוא ירד בכמויות)

מלפני יומיים שלושה הוא פשוט לא מוכן לינוק יותר בכלל (ממש בוכה) אני מביאה לו בקבוק והוא אוכל כך שהבנתי שמבחינתו סיים את ההנקה. (זרק אותי החוצפן הקטן:)

אני כבר שלושה ימים שלא מניקה אותו ועכשיו אני מתחילה להרגיש טיפה גודש השאלה האם זה יעבור והתייבש מעצמו או שאני חייבת לקחת כדור??
    מעדיפה כמובן שלא לקחת שום דבר אם יש אפשרות.

האם אני צריכה לתת לו בקבוק דייסה ממש ישר שהוא קם (הוא רגוע ולא ממש רוצה לאכול) או לחכות חצי שעה - שעה לפני שאני מכינה לו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום הנקה.

הוספת תגובה

• דילגתן עלי... אודה לקבלת תשובה

דנית
    25/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום הנקה. - תגובה

יעל משיח ארזי
    26/12/2011

דנית שלום
    את יכולה לנסות לשאוב כדי להקל על הגודש אך לפתוח פערים, לאט לאט הכמות תרד מעצמה , את יכולה להעזר העלי כרוב או בשתייה של תה עם עלי נענע על מנת לזרז את הייבוש
    כשקם בבוקר את יכולה לתת לו בקבוק ולאחר מכן להציע את הדייסה או את הפירות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון של מיניקה-אם אפשר

חלי
    27/12/2011

חליטה של מרווה וכן נענע יסייעו בייבוש החלב. חשוב מאוד לסחוט כדי למנוע גודש ודלקת. לא לשאוב כדי לא לייצר, אך אם אין ברירה והשד מלא מאוד אפשר לשאוב מעט כדי להקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו