מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילת מוצקים אצל תינוקת בת 1:2לילך25/12/2011
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי ביתי שינה בת שנה וחודשיים, בעניין התזונה שלה.
בגיל שנה היא סירבה לאכול אוכל טחון- הן פירות והן ירקות. ולכן עברנו למוצק. בהתחלה זה היה נהדר, היא אכלה מאוד יפה במשך כ- 3 שבועות. מאז, מסרבת לאכול מוצק. בכל פעם שאני מכניסה לה כפית לפה, היא מוציאה או שמשאירה מעט בפה ואז זוקרת. אם אני מגישה לה בקבוק סימילאק או מעדן היא ישר לוקחת.
ביקשתי גם מבעלי שינסה להאכיל אותה, אך לשווא.
מה אני עושה במצב כזה?, אני מאוד מודאגת. היא כל היום אוכלת בקבוק או מעדן.
אודה לעצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת מוצקים אצל תינוקת בת 1:2 - תגובה
יעל משיח ארזי26/12/2011לילך שלום
חשוב לא להתייאש להמשיך ולנסות, האם אוכלת טוב יותר כשאת לא באיזור למשל בגן אם נמצאת?
נסי לאכול איתה לשלבה בארוחות המשפחתיות
נסי פחות לשים דגש ותשומת לב על ההאכלה
אל דאגה המצב ישתפר
ןבינתיים בין נסיון לנסיון תני לה גבינה / דייסת קוואקר וכדומה מרקמים יותר רכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)