מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להעיר תינוקת לצורך האכלהיפעת28/12/2011
שלום, התינוקת שלי בת 3 חודשים. נולדה 2400 גר',מקבלת סימילאק של פגים (יילדו אותה בשבוע 37 בשל המשקל הנמוך), שוקלת כרגע 4700.
החל מלפני שבועיים בערך התחילה לישון לילות שלמים 7 בערב עד 7 בבוקר. ויוצא שהיא אוכלת רק 4 ארוחות.
כששקלתי אותה ראיתי שהיא לא עלתה יפה במשקל כמו לפני שהתחילה לישון לילות שלמים. בשבוע אחד היתה לה עליה של 94 גר' למשל, לעומת 200 גר' בשבוע בשבועות הקודמים.
אני לא יודעת איך במשך היום להשלים לה את הארוחה הזאת, כי היא שבעה ופולטת.
שאלתי: האם יש צורך להעיר אותה בלילה להאכלה, או לא לקלקל לה את רצף השינה שהגיעה אליו?
תשובתכם מאוד מאוד חשובה לי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להעיר תינוקת לצורך האכלה - תגובה
יעל משיח ארזי29/12/2011יפעת שלום
היות ובתך נולדה פגה ועדיין קטנטנה מאוד ממליצה להתייעץ עם רופא הילדים לגבי שאלה זו,שנת הלילה חשובה לא פחות מהזנה אך יש מצבים בהם מומלץ עדיין להעיר בלילה עד שמגיעים למשקל מסויים
התייעצי עם רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)