מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי בררנית לאוכלבלה28/12/2011
הבת שלי בת שנה וחודש , והיא די בררנית באוכל
המעבר למוצקים עבר בהצלחה, אכלה מרק ירקות ופרות טחונים אבל.....
עכשיו היא לא מוכנה לטעום אוכל חדש רק מה שהיא מכירה
היא אוכלת תפריט די קבוע ולא מוכנה לזוז ממנו, פתאום היא לא רוצה בכלל לאכול פירות וירקות ועושה טובה שאוכלת מלפפון
יש קצת רגרסיה כי כשזה היה טחון היא אכלה יפה מאוד
בגן היא אוכלת 2 חתיכות וזהו לא יותר מדי....החלטתי להביא בקופסא עוף לגן ואת זה היא אוכלת בלי שום בעיה.
מה שהיא מסכימה לאכול: עוף, חביתה,פיצה, קוטג, לחמניה, יוגורט (וכמובן במבה, ופתי בר שאת זה אני לא מחשיבה)
אני כבר לא יודעת מה לעשות, ניסיתי את רוב סוגי המאכלים וניסיתי לתת לה שוב טחון אבל היא עקשנית, לא מוכנה לטעום דברים חדשים, רק התפריט הקבוע
היא אוכלת מטרנה בבוקר ולפני השינה בערב
ומכיוון שלא אוכלת הרבה מוצקים אני נותנת לה מטרנה גם בצהריים אבל לאחרונה דיללתי לה
האם לקחת אותה לתזונאית? האם זה שלב שיחלוף? מה שמטריד אותי שהיא לא אוכלת טוב בגן ואני כל יום צריכה לתת קופסת אוכל
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת שלי בררנית לאוכל - תגובה
יעל משיח ארזי30/12/2011בלה שלום
לעיתים מצב של בררנות חולף כאשר נמנעים מלעשות סיפור סביב האכילה הילדים מרגישים זאת ונהנים מתשומת הלב. בכל אופן אני ממליצה לאכול כמה שיותר איתה בחברה, יכול להגדיל את שיתוף הפעולה שלה באכילה. ציינת דיי הרבה מרכיבים שכן מוכנה לאכול נסי להשתמש בהם בצורות שונות ומגוונות, ולחלוטין ממליצה לפנות לדיאטנית שתעזור לך לארגן עבורה תפריט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)