קפיצת גדילה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת גדילה....
    שיר
    09/01/2012

שלום
    רציתי לדעת האם "קפיצת גדילה" מתקיימת רק בהנקה שאז התינוק דורש יותר על מנת להגדיל את ההיצע....או שגם בפורמולה? אני מניקה חלקי(רק בלילה). ביום היא אוכלת שאוב וסימילאק (שואבת לה כל 5 שעות - מספיק בערך ל 3 ארוחות) - בת שלושה חודשים בדיוק. ביום האחרון פתאום דורשת אוכל בתדירות גבוהה יותר......גם ככה היא אוכלת כל שעתיים ופתאום רוצה כל שעה-שעה וחצי....

שאלה נוספת: אני רוצה שהיא תאכל לפני שנת הלילה ארוחה טובה כדי שתישן טוב וכמה שיותר זמן - לא תמיד זה מסתנכרן לי עם הארוחות ואז מגיעה שעת המקלחת ועבר נגיד רק שעה מהאוכל....ואז היא לא אוכלת הרבה - יש דרך "לסדר" את זה? אני לא רוצה להרעיב אותה.....וגם לא רוצה לקלח אותה כשהיא מאוד רעבה ועצבנית....

ועוד שאלה אחרונה!! אני צריכה להסמיך לה קורנפלור באוכל(סימילאק ושאוב) בגלל רפלוקס. הרופאה אמרה 1-2 כפיות ל 120 מ"ל. האם זה נכון? כי האוכל נתקע בפטמה ואז היא לא מצליחה לאכול ונהיית מתוסכלת...ניסיתי להחליף לפטמה 2, ואח"כ גם ל 3 וגם שם נתקע, היום קניתי פטמת Y - וזה זורם מהר מידיי , ועכשיו קניתי פטמת X ואנסה מחר - בינתיים הקורנפלור בהמתנה....יש משהו שאני עושה לא נכון?? צריך לבשל את הקורנפלור לפני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת גדילה....

הוספת תגובה

• קפיצת גדילה.... - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/01/2012

טל 30 שלום
    לגבי סידור בארוחות הן יסתדרו מעצמן לאט לאט ואת יכולה טיפה לשנות את סדר הארוחות על מנת שיתאימו לשעה בה הולכת לישון בלי לגרום לביתך אי נוחות גדולה מידי, גם כך בקרוב תתחיל טעימות ושוב ישתנה מעט הסדר.
    לגבי קפיצות גדילה, לא קשור לחלב אם או תמ"ל מדובר בעליה זמנית בדרישות של התינוק.
    לגבי הקורנפלור נסי להפחית מעט את הכמות שאת שמה בבקבוק ערבבי היטב ובדקי אם עובר כמו שצריך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו