מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תינוקת בת 5 חודשיםלין16/01/2012
שלום,
הבת שלי עוד שבוע תהיה בת 5 חודשים- היא ניזונה ממטרנה בערך כל 4 שעות כמות של 180.לפני כשבוע המליצו לי בטיפת חלב להוסיף לה מרק ירקות כמה כפיות ולאט לאט להוסיף את הכמות. התחלתי בחמש כפיות וכעת היא אוכלת 6 כפיות. השאלה שלי מתי המרק יהיה לה כארוחה בפני עצמה? ומתי ניתן להוסיף עוף?
שאלה נוספת- לגבי פירות, לתת לה רק לטעום לעתה עתה או שאפשר להוסיף לה מנה קטנה של פירות?
עוד שאלה קטנה- בהתחלה נתתי לה לאכול מכפית גומי שקניתי לה מבית מרקחת ,אתמול והיום נתתי לה את המרק בבקבוק והוספתי קצת מים האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוקת בת 5 חודשים - תגובה
יעל משיח ארזי17/01/2012אוה שלום
כמות שמחליפה ארוחה היא כמות של בערך 150-200 גרם
את יכולה כבר עכשיו להוסיף עוף ועדיף הודו כי מכיל יותר ברזל
לגבי פירות את יכולה להתחיל לחשוף גם לפירות כארוחת בוקר מאוחרת וכארוחת צהריים את מנת הירקות עם ההודו כמובן שתוספת של תמ"ל לפי הצורך
לגבי מתן מבקבוק , חבל כי מפספסת את ההתנסות באכילה בכפית בדרך לאכילה עצמאית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)