טעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות
    אמא שלה
    18/01/2012

שלום,
    בתי בת חמישה חודשים והתחחלתי כעת עם טעימות, ממש בקטנה
    אני לא זוכרת איך זה היה עם הגדול, אבל אני חושבת שדי מהר עברתי למרק עוף לפחות בשביל שיפור הטעם..אפילו רק עוף וגזר..מתי מומלץ מבחינת מערכת העיכול לעשות כך? האם אני יכולה להכין מרק שכזה ולתת רק טעימות או שעוף 'כבד' מדי? (שאר המשפחה תאכל בכיף מהמרק כמובן)

ומתי מכניסים ירקות טריים? (מלפפון? פלפל?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות

הוספת תגובה

• טעימות - תגובה

יעל משיח ארזי
    19/01/2012

אמאלה שלום
    ממליצה לעבור בהדרגה על הירקות לפני השילוב ולחכות מעט עם העוף אחרי כחודש מתחילת הטעימות אפשר כבר לתת מרק משולב עם עוף / הודו עם עדיפות להודו בגלל תכולת הברזל.
    ישנן גישות שונות לגבי החשיפה לטעימות חלקן טוענות לשלב מיד בארוחות המשפחתיות וחלקן בעד חשיפה הדרגתית ואיטית יותר, אני ממליצה בהדרגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ומתי ואיך ירקות טריים?

אמא שלה
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ומתי ואיך ירקות טריים? - תגובה

יעל משיח ארזי
    23/01/2012

אבוקדו עגבניה מלפפון מרוסקים אפשר כבר אבל חתיכות רק כשכבר יושבת ומצליחה להחזיק ביד את חתיכת המלפפון למשל וגם אז בהשגחה כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו