מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעימותאמא שלה18/01/2012
שלום,
בתי בת חמישה חודשים והתחחלתי כעת עם טעימות, ממש בקטנה
אני לא זוכרת איך זה היה עם הגדול, אבל אני חושבת שדי מהר עברתי למרק עוף לפחות בשביל שיפור הטעם..אפילו רק עוף וגזר..מתי מומלץ מבחינת מערכת העיכול לעשות כך? האם אני יכולה להכין מרק שכזה ולתת רק טעימות או שעוף 'כבד' מדי? (שאר המשפחה תאכל בכיף מהמרק כמובן)
ומתי מכניסים ירקות טריים? (מלפפון? פלפל?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות - תגובה
יעל משיח ארזי19/01/2012אמאלה שלום
ממליצה לעבור בהדרגה על הירקות לפני השילוב ולחכות מעט עם העוף אחרי כחודש מתחילת הטעימות אפשר כבר לתת מרק משולב עם עוף / הודו עם עדיפות להודו בגלל תכולת הברזל.
ישנן גישות שונות לגבי החשיפה לטעימות חלקן טוענות לשלב מיד בארוחות המשפחתיות וחלקן בעד חשיפה הדרגתית ואיטית יותר, אני ממליצה בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ומתי ואיך ירקות טריים?
אמא שלה23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ומתי ואיך ירקות טריים? - תגובה
יעל משיח ארזי23/01/2012אבוקדו עגבניה מלפפון מרוסקים אפשר כבר אבל חתיכות רק כשכבר יושבת ומצליחה להחזיק ביד את חתיכת המלפפון למשל וגם אז בהשגחה כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)