תינוקת בת שמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שמונה חודשים
    לירן
    20/01/2012

צהריים טובים,
    יש לי תינוקת בת שמונה חודשים שעד עכשיו מגיל ארבעה חודשים שהתחלתי איתה טעימות אכלה יפה מאוד מרק ירקות וגם פירות טחונים.
    לפני שלושה שעבועות בערך הפסיקה לרצות לאכול את הפירות...ממש ממש מסרבת...ומרק היא אוכלת אך גם לא תמיד בהתלהבות רבה ולפעמים גם חצי מנה...שמלפני כמה שבועות הייתה אוכלת גם את המרק יפה מאוד...
    אוכל מוצק שאני מכינה היא דווקא אוכלת בהתלהבות רבה... ומעדנים (ניסיתי הכל) סוגרת את הפה בכל הכוח אחרי שתיי כפיות שטעמה... ,כתוצאה מכל השתלשלות העניין שלה לסירוב האוכל היא לא עושה יציאות טובות...סובלת מאוד מעצירות ונורא מתקשה לעשות ..מה שלפני כן הייתה עושה שלוש פעמים ביום...וגם רכות...היום היציאות מאוד מאוד קשות.
    אציין גם כי דייסה שניסיתי לתת לה במטרנה גם עשה לה כאבי בטן...
    איני יודעת מה אפשר עוד לתת לה בארוחת הבוקר במקום פירות? גם אבוקדו שהייתה אוכלת הפסיקה לרצות.... ומה בארוחת 4 או 5 במקום מעדנים שהיא מסרבת לאכול?
    אציין גם כי היא מוציאה עכשיו שיניים למרות שאיני יודעת אם זה קשור לחוסר רצון שלה לאכול דברים מסויימים...אני ממש עובדת עצות איתה כי גם במהלך היום היא נמצאת במשפחתון ונורא קשה לנסות ולהתעקש איתה על דברים שאני לא נמצאת בסביבה...
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שמונה חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת שמונה חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    22/01/2012

לירן שלום
    יש דוקא קשר בין הוצאת שיניים לאכילה, פעמים רבות בתקופה זו ואו בתקופות של צינון יש ירידה בתאבון והעדפות לסוגי מזון מסויימים. המשיכי להציע לה את המזון והחשק יחזור
    סבלנות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו