מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת תשעה חודשים שלא שותה מיםמישהי26/01/2012
שלום,
יש לי תינוקת בת תשעה חודשים והיא לא מוכנה בשום פנים לשתות מים בכלל, אפילו לא טיפה, מעיפה את הבקבוק ממנה ומתחילה להניף את הידים ובוכה.
ניסיתי השבוע להביא לה מים עם נענע גם לא מוכנה לשתות.
אמרו לי אנשים שלא צריך לדאוג כי חורף עכשיו והיא גם אוכלת 3 תמ"ל ביום שזה ברובו מים. אבל עוד מעט יגיע הקיץ והיא גם לא תשתה.
(לפני שבועיים היתה חולה ולא אכלה בכלל, אז אמא שלי שמה לה טיפה סוכר במים והיא כן שתתה קצת. אבל אני ממש לא רוצה להרגיל אותה לשתות שתיה מתוקה אני רוצה שתתרגל לשתות מים)
השאלה שלי היא מה עושים כדי שהיא תשתה מים?
האם להמשיך להתעקש רק על מים אפילו שלא מוכנה לנסות כבר??
והאם אתן יכולות להמליץ לי מה אפשר להביא לה לשתות חוץ ממים ושיהיה בריא? איזה משהו טבעי שאני לא מכירה אשמח להמלצתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת תשעה חודשים שלא שותה מים - תגובה
יעל משיח ארזי26/01/2012מישהי שלום
נסי לחמם מעט את המים או לתת את המים בכוס במקום בבקבוק או בבקבוק במקום בכוס (תלוי באיזו צורה את משתמשת עכשיו), מקבלת נוזלים דרך התמ"ל הפירות והירקות אך כמובן שמומלץ לתת גם מים בנוסף, המשיכי כל פעם לנסות בטוחה שבסוף תסכים.
לא מליצה ללכת לכיוון של מיצים (אפילו אם סחוט טבעי) כך תרגל לדרוש מתוק בשתייה ולא מומלץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהי29/01/2012תודה רבה על תשובתך...
בעיקר אני מנסה בבקבוק קטן, ניסיתי גם בבקבוק של האוכל שלה, וקניתי לה כוס מיוחדת לגילה של אוונט. לא מוכנה בשום צורה ודרך ואפילו ניסיתי גם בכוס חד פעמית רגילה ורק הבגדים שלה שותים!!
האם יכול להיות שפשוט לא צמאה בכלל, כי חורף והנוזלים שמקבלת מהאוכל מספיקים לה, ושבקיף תיהיה צמאה תתחיל לשתות ללא בעיה? יש סיכוי כזה???????
האם קיים איזשהו משקה טיבעי איזשהו תה לתינוקות?? או שהמלצתכן היא לא להביא כלום ולהמשיך להציק לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל משיח ארזי29/01/2012משהי שלום
כמו שציינתי מאמינה שתסכים בסוף לשתות, מציעה כל פעם להמשיך לנסות
לא ממליצה לפנות לשתיה ממותקת מכל סוג על מנת לא לייצר העדפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)