תינוקת בת תשעה חודשים שלא שותה מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת תשעה חודשים שלא שותה מים
    מישהי
    26/01/2012

שלום,
    יש לי תינוקת בת תשעה חודשים והיא לא מוכנה בשום פנים לשתות מים בכלל, אפילו לא טיפה, מעיפה את הבקבוק ממנה ומתחילה להניף את הידים ובוכה.
    ניסיתי השבוע להביא לה מים עם נענע גם לא מוכנה לשתות.
    אמרו לי אנשים שלא צריך לדאוג כי חורף עכשיו והיא גם אוכלת 3 תמ"ל ביום שזה ברובו מים. אבל עוד מעט יגיע הקיץ והיא גם לא תשתה.

(לפני שבועיים היתה חולה ולא אכלה בכלל, אז אמא שלי שמה לה טיפה סוכר במים והיא כן שתתה קצת. אבל אני ממש לא רוצה להרגיל אותה לשתות שתיה מתוקה אני רוצה שתתרגל לשתות מים)

השאלה שלי היא מה עושים כדי שהיא תשתה מים?
    האם להמשיך להתעקש רק על מים אפילו שלא מוכנה לנסות כבר??
    והאם אתן יכולות להמליץ לי מה אפשר להביא לה לשתות חוץ ממים ושיהיה בריא? איזה משהו טבעי שאני לא מכירה אשמח להמלצתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת תשעה חודשים שלא שותה מים - תגובה

יעל משיח ארזי
    26/01/2012

מישהי שלום
    נסי לחמם מעט את המים או לתת את המים בכוס במקום בבקבוק או בבקבוק במקום בכוס (תלוי באיזו צורה את משתמשת עכשיו), מקבלת נוזלים דרך התמ"ל הפירות והירקות אך כמובן שמומלץ לתת גם מים בנוסף, המשיכי כל פעם לנסות בטוחה שבסוף תסכים.
    לא מליצה ללכת לכיוון של מיצים (אפילו אם סחוט טבעי) כך תרגל לדרוש מתוק בשתייה ולא מומלץ
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מישהי
    29/01/2012

תודה רבה על תשובתך...
    בעיקר אני מנסה בבקבוק קטן, ניסיתי גם בבקבוק של האוכל שלה, וקניתי לה כוס מיוחדת לגילה של אוונט. לא מוכנה בשום צורה ודרך ואפילו ניסיתי גם בכוס חד פעמית רגילה ורק הבגדים שלה שותים!!

האם יכול להיות שפשוט לא צמאה בכלל, כי חורף והנוזלים שמקבלת מהאוכל מספיקים לה, ושבקיף תיהיה צמאה תתחיל לשתות ללא בעיה? יש סיכוי כזה???????

האם קיים איזשהו משקה טיבעי איזשהו תה לתינוקות?? או שהמלצתכן היא לא להביא כלום ולהמשיך להציק לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יעל משיח ארזי
    29/01/2012

משהי שלום
    כמו שציינתי מאמינה שתסכים בסוף לשתות, מציעה כל פעם להמשיך לנסות
    לא ממליצה לפנות לשתיה ממותקת מכל סוג על מנת לא לייצר העדפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו