תפריט מומלץ לבן 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט מומלץ לבן 9 חודשים
    דידה
    10/02/2012

שלום רב, בני בן 9 חודשים. התפריט היומי שלו הינו:
    התעוררות- בקבוק סימלאק 180
    10:00/11:00- מנת פירות עם כפית שקדייה
    12:30/13:00-מרק הכולל ירקות, אורז והודו
    16:00- בקבוק 180
    18:00/19:00-דייסת סולת סמיכה של מטרנה על בסיס סימלאק בכפית
    השאלות שלי הן:
    1) האם את הבקבוק של ארבע אני יכולה להוריד,ואם כן מה אפשר לתת לו במקום?(יוגורט? ואם כן איזה והאם יוגורט לבד נחשב ארוחה?)
    2) כמה בקבוקים של סימלאק ממולץ לתת בשלב הזה, האם יהיה אפשר להסתפק באחד בבוקר בלבד? אני פשוט מרגישה היענות רבה למוצקים ופחות לבקבוק..
    3) האם במקום הדייסת סולת של מטרנה על בסיס סימלאק אני יכולה להכין לו דייסת קוואקר כמו שאני אוכלת ,ואם כן על בסיס מה אני יכולה להכין לו אותה..האם אפשר על בסיס חלב סויה?
    4) חוץ מזה איך נראה לכן התפריט האם יש לכן רעיונות נוספים לשידרוג?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט מומלץ לבן 9 חודשים

הוספת תגובה

• תפריט מומלץ לבן 9 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    10/02/2012

דידה שלום
    כמות התמ"ל יורדת בהדרגה ככל שכמות המוצקים גדלה, הדרישה לתוספת תמ"ל יורדת. עד גיל שנה ממליצה עדיין לתת לפחות בקבוק אחד היות ועדיין לא אוכל הכל. אך ניתן להשאיר רק את התמ"ל של הבוקר או של הערב. לגבי ארוחת 16:00 ניתן לשלב יוגורט / גבינה אותה ניתן לערבב עם פרי או עם ירקות או ניתן לתת אפילו לביבות גבינה עם ביצה או פרוסת לחם עם גבינה.
    לגבי הדייסה ניתן ומומלץ לתת דייסת קוואקר ולא סולת לה אפשר להוסיף כפית של שקדייה אשר בשילוב עם המים הרתוחים יוצרת מעין חלב שקדים לכן לא צריך את חלב בסויה. אפשר להוסיף גם תמר או בננה למתיקות.
    האם יצאו שיניים? האם כבר יושב? ניתן בהדרגה להתקדם במרקמים לפחות מרוסק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו