במה לטגן ובאיזו רמה למעוך אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במה לטגן ובאיזו רמה למעוך אוכל
    דנה
    17/02/2012

יש לי תינוק בן 11 חודשים.
    1.רציתי לדעת עם מה רצוי לטגן לו דברים כמו חביתות, לביבות וכו'? האם בשמן מסויים או בחמאה?
    2. כל הזמן אומרים לי להשתדל לרסק ולמעוך את האוכל כמה שפחות כדי שיעבוד עם החניכיים וזה נורא מבלבל אותו כי אני תמיד מהססת מה כדאי למעוך יותר ומה פחות - האם אפשר לקבל איזושהי הכוונה?
    3. בהקשר לשאלה הקודמת - נתתי לו בישול של בשר טחון שמעכתי, ואפונה שלא מעכתי כי חשבתי שהוא לועס אותה ואז בשתי היציאות שהיו לו בהמשך היום היו המון המון אפונים שלמים. אז קודם כל האם הייתי צריכה למעוך את האפונה ולא לסמוך על כך שילעס עם החניכיים? ודבר שני, האם יש לו איזושהי בעיה? כי בכל זאת נראה שהעיכול בעצם לו עבד..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במה לטגן ובאיזו רמה למעוך אוכל - תגובה

איילת בר
    20/02/2012

חביתה ניתן לטגן עם מעט שמן זית.
    לגבי טחינת המזון:
    עם הגיל רצוי לתת מחיות גסות יותר או אפילו למעוך עם מזלג.
    לגבי האפונה :
    אין לך מה לדאוג לגבי העיכול של בנך. ממליצה לך לטחון או לפחות למעוך את האפונה מחשש לחנק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! לגבי טיגון -

דנה
    21/02/2012

חמאה זה גם בסדר? או שהרבה יותר בריא שמן זית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו