מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 3 חודשים שלא רעבענבר23/02/2012
שלום,
מבשת להתייעץ - תינוק בן 3 חודשים שנולד במשקל תקין (3100 ג"ר בסוף שבוע 37). ניזון מסימילק. נמצא בעקומה 10-25% ושוקל 5200 ג"ר.
סה"כ התזונה היומית שלו נעה סביב 450 - 500 סמ"ק. אחיות טיפת חלב לא התרגשו יותר מדי, רופא הילדים דווקא כן ואמר שאוכל פחות מהמינימום הנדרש (ניהלתי טבלת מעקב במשך שבוע). המליץ לעבור לסימילק אנשור - לפגים.
האם יש מקום לבדיקות נוספות או יעוץ לדעתכן?
תודה
מהאמא המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
ענבר26/02/2012אנא השיבו לי. ראיתי שהשיבו לשאלות שנכנסו אחריי. תודה ענבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, למה אתם לא עונים לי????
ענבר15/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 3 חודשים שלא רעב - תגובה
יעל משיח ארזי18/03/2012ענבר שלום
האם עולה על פי האחוזונים ? כמות התמ"ל צריכה להיות מחושבת פחות או יותר על פי 150 כפול משקל בק"ג לחלק למספר ארוחות לפי מה שיוצא לך האם יותר או פחות ממה שאוכל כיום ? בכל אופן אם לא עולה יפה במשקל ושובר אחוזונים יש לבדוק אפשרות של העשרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאינו רעב
ענבר18/03/2012יעל, תודה. התשובה היא שאכן אוכל על כל גרם ממשקלו רק 100 ג"ר במקום 150 ג"ר. המזון ההמועשר לפי המלצת הרופא היה הנאושור שעשיר בקלוריות אך לא "מנפח". נכון לעכשיו נשאר בעקומה (לפחות עד השקילה הבאה). האם לדעתך יש מקום לפנות למרפאה להפרעות אכילה או למעקבאצל תזונאית?
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן 3 חודשים שלא רעב - תגובה
לירון פז20/03/2012ענבר יקירה, אם הוא ממשיך על אותן עקומות, אין שום סיבה להילחץ. יש נוסחא של 150 מל להכפיל במשקל הגוף וזו הצריכה היומית הממוצעת, אך זו נוסחא כללית. הייתי מציעה להישאר במעקב בטיפת חלב. אני לא חושבת שיש סיבה להעשרה קלורית, אך אם את לא רגועה בהחלט יש מקום להתייעץ עם דיאטנית. כרגע בכל מקרה הישארו במעקב לוודא שהוא איננו שובר עקומות גדילה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאינו אעב
ענבר20/03/2012תודה לך לירון. לצערי בינתיים ירד לאחוזון 5% - 10%. בודקת אפשרות לפנות למרפאה להפרעות אכילה בדנה " (אני גרה בת"א).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאינו אעב - תגובה
לירון פז20/03/2012אם הוא שבר עקומות בהחלט מציעה לפנות ליעוץ- דיאטנית/מרפאה, שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)