מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקס וגזים...מעיין29/02/2012
הבן שלי בן שלושה חודשים
סובל מרפלוקס קשה למרות שעולה במשקל...
אוכל 2 כפות מטרנה+כף קורנפלור ומטופל בלוסק
הילד נולד 4.000 ק"ג ועלה בשלושה חודשים 2.000 ק"ג
הוא אוכל בתאבון חמש ארוחות של 140 ביום כל ארבע שעות בדיוק!!!
ועושה בלילה הפסקה של 8-10 שעות
היחס של 120 מים +2 כפות מטרנה + כף קורנפלור = 140
השאלה שלי האם תוספת ההסמכה מזינה יותר?
יש צורך להעלות מינון מטרנה?
ואם כן כמה???
איך היחס של הקורנפלור משתנה?
אני מפחדת להכביד עליו עם כמויות בגלל הרפלוקס
יש לציין שיש ארוחות שהוא לא פולט בכלל
ויש ארוחות שהוא פולט המון וצורח מכאב בזמן הפליטה
בעניין הגזים...
הוא מקבל 0.3 סמיקול לפני כל ארוחה
מאיזה גיל מפסיקים עם זה?
מתי הגזים חולפים?
אשמח לקבל יעוץ
תודה יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה.....
מעיין01/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה שלא עונים לי????????
מעיין04/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס וגזים... - תגובה
יעל משיח ארזי04/03/2012מעיין שלום
ממליצה להתייעץ גם עם רופא גסטרו ילדים לגבי הטיפול התרופתי
גזים לרוב חולפים עד גיל 4 חודשים כשמערכת העיכול מבשילה
לגבי תוספת כמות פעלי על פי הנוסחה הבאה 150 כפול משקל חלקי מספר ארוחות שווה לכמות התמ"ל בכל ההאכלה , כך תדעי אם כדאי קצת להעלות את הכמויות.
לגבי תוספת הקורנפלור, תפקידו להסמיך את המזון על מנת שלא יעלה אין לו ערך תזונתי מיודע מה , וסביר להניח שכשהרפלוקס יחלוף תפסיקי להעזר בקורנפלור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס וגזים... - תגובה
לירון פז05/03/2012מעיין שלום,
תוספת ההסמכה אינה מזינה, היא פשוט פחמימה המהווה הסמכה לחלב ובכך עוזרת לרפלוקס. היא כן מהווה תוספת קלורית למזון. בעיקרון כל עוד הוא עולה במשקל על עקומת הגדילה שלו, אין בעיה. חשוב שתישארי במעקב בטיפת חלב או אצל דיאטנית . הייתי מציעה תמיד לתת כמות גדולה יותר של מטרנה בארוחה, וכך הוא יוכל לסיים את הכמות שבה יחפוץ. כרגע את נותנת 3% קורנפלור(זוהי צורת החישוב של הוספת הקורנפלור). אם את מעוניינת לעלות את כמות הארוחה עליך לתת 180 מ"ל של מים+3 כפות של מטרנה+כף וחצי של קורנפלור(בכפית מדידה של מטרנה) וכך את לא תכבידי עליו(את נשארת ביחס של 3% הסמכה). לגבי הגזים, בדר"כ הם חולפים סביב גיל 3 חודשים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)