שילוב סוגי תמ"ל - בן 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב סוגי תמ"ל - בן 5 חודשים
    מיכל
    29/02/2012

האם זה בסדר לשלב בין סוגי תמ"ל באותו היום לתינוק בן 5 חודשים? (בעקבות פרשת רמדיה). כיוון שיש הבדלים בין תחליפי החלב (מבחינת סוג השמנים, lcpufa נוקלאוטודים וכד') אני נותנת 2 ביום מסוג אחד ו-3 פעמים מסוג אחר. האם זה בסדר? או שכדאי לשלב לפי שבועות- שבועיים תחליף אחד ולעבור בהדרגה לתחליף אחר?
    כמה מים לתת מגיל 6 חודשים? האם מיד לאחר ירקות / פירות או לחכות חצי שעה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב סוגי תמ"ל - בן 5 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    29/02/2012

מיכל שלום
    היות ובנך בן חמישה חודשים ואת כבר חושפת למוצקים לא יקרה כלום אם תשמשי בסוג תמ"ל אחד וכשיגמר תעברי לסוג אחר וכך תשלבי בין שניהם או שתקני מראש קופסאות קטנות (פחות כלכלי) אבל אפשרי. מים מומלץ להתחיל לתת מרגע התחלת מתן הטעימות ניתן לתת לאחר שסיים לאכול , אם משלים את הירקות עם תמ"ל אז משמש כבר כמים ואם הירקות מחליפים כבר ארוחה ניתן לתת מעט מים לאחר הירקות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב סוגי תמ"ל לתינוק 5 חודשים

מיכל
    01/03/2012

תודה על התגובה המהירה.
    הכוונה הייתה שני סוגי תמ"ל באותו היום. האם זה בסדר? לכל אחד מהתמ"ל יש רכיבים ייחודיים משלו שאין בשני ולכל אחד מהם השפעה שונה על הקיבה של התינוק ולכן אני משלבת ביניהם. האם זה בסדר באותו יום?
    טעימות של פירות/ ירקות אני נותנת בין הארוחות ולא מיד לפני הארוחה.
    מהי כמות המים המומלצת לגיל 5 חודשים לאחר טעימות ואיזו כמות מים לתת בגיל 6 חודשים כשממש אוכלים ירקות/ פירות טחונים ולא רק טועמים? האם לתת מים מיד או להמתין חצי שעה?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב סוגי תמ"ל לתינוק 5 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    08/03/2012

היי מיכל
    ממליצה לא לשלב באותו היום גם כדי לא לבלבל את התינוק וגם כי לא נראה לי נחוץ.
    לגבי כמות המים לפי צורך התינוק את יכולה לתת מיד אחרי המוצקים ככל שתקטן כמות התמ"ל שמכיל הרבה מים כך כדאי לתת יותר מים. כמות של ככוס ליום אבל שוב לפי התקדמות התינוק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו