סרבנית מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנית מוצקים
    אמא שלה
    07/03/2012

כמה דברים..
    קשה קשה..
    זו הילדה השניה שלי, בת 6.5 חודשים, עם הגדול לא היתה שום בעיה והוא התמסר למוצקים בקלות כך שאין לי ניסיון עם הסרבנות...

כבר חודש וחצי אני מנסה, עם הפירות היה שלב של הצלחה יפה ואפילו פעם או פעמיים לא השלמתי עם בקבוק אבל זה לא חזר על עצמו. הצהריים תמיד היתה בעיה.. אני מנסה לגוון ולנסות דברים חדשים כדי לנסות לעלות על טעם מסוים שלפחות להתחלה יתפוס וזה לא הולך...אחרי כמה כפיות מתחילה לבכות ולהילחם עם הכפית.
    הדבר היחיד שאם כבר הולך הוא שאם אני שמה את התערובת על 'בייביביס' כך שהיא יכולה לתפוס עם היד ולא מאכילים אותה בכפית היא יחסית אוכלת ונראה שטעים לה. גם לא יותר מכמות קטנה. מה לעשות????? אני לא יכולה לא להציע לה בקבוק אחר כך (כביכול כדי שלא תלמד שתמיד יש בקבוק) כי היא ממש בקושי אוכלת, 5-6 כפיות. אני משתדלת לתת בקבוק לאחר הפסקה של החתלה או משחק אבל היא נהיית ממש ממש רעבה וכבר בוכה.

2. בנוסף, כמה לטחון? היא התחילה לנגוס עכשיו ומאוד נבהלת מהחתיכות ודי נחנקת כל הזמן (את האוכל אני מרסקת אבל את הבייביביס כבר ממש נוגסת). ניסיתי לתת לה לחם והיא כמעט נחנקה לי מחתיכה.. איזה מרקם כדאי? אין לה שיניים ולא יושבת. אני מתה מפחד ואני לא זוכרת מתי הגדול התחיל לאכול חתיכות קטנות ולא מרוסק.

סליחה על האורך אני די מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבנית מוצקים

הוספת תגובה

• סרבנית מוצקים - תגובה

איילת בר
    11/03/2012

שלום אמא שלה,

כפי שאת שמה לב כל ילד מגיב אחרת ומתפתח בקצב שלו.
    את צריכה הרבה סבלנות !

תמשיכי לנסות לתת לה את הפירות והירקות בשעות קבועות ובמידות קטנות.
    עד גיל שמונה חודשים תשלימי לה את הארוחה עם בקבוק.
    בין הארוחות תתני לה טעימות ממאכלים שאתם אוכלים בבית.

לגבי המרקם חשוב שביתך תצליח לבלוע את המזון ולא להיחנק ממנו.
    רצוי כרגע להגיש לה מזון טחון בבלנדר ועם הזמן לטחון יותר גס.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו