מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעימות גיל 5 חודשיםשיר10/03/2012
חשפתי אותה לירקות-פירות הבאים:
בטטה,תפוח אדמה,גזר,קישוא,בננה,אבוקדו,אגס,תפוח-עץ.
עשיתי מרק מתפוח אדמה,בטטה,קישוא.
עשיתי שילובים של בננה ואגס.
נתתי טעימה של חומוס מוכן מעט מאוד.
ואני דיי תקועה ולא יודעת איך להמשיך מכאן.
אתן לה גם דלעת מחר.
יש עוד משהו שאני יכולה לתת מהפירות/ירקות שלא נתתי? מה לגבי מלון? תותים?
מה עם מוצרים אחרים כמו שקדיה,טחינה - האם אני צריכה לתת לה אותם בנפרד או להוסיף אותם ישירות לרסק פירות - ואיזה כמות להוסיף? כפית?
מה לגבי בשר?
לגבי המוצרים האחרים(לא פירות וירקות) אני גם צריכה לבדוק תגובה אלרגית ולתת 3 ימים?
האם אני יכולה לתת 2 טעימות ביום - פירות בבוקר וירקות אחה"צ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות גיל 5 חודשים - תגובה
לירון פז11/03/2012טל שלום,
פירות וירקות נוספים שניתן להוסיף: מלון, דלעת, דלורית, ומיץ מפירות הדר . תותים לא הייתי נותנת בעיקר בגלל כמויות הריסוס הנספגות בפרי. הייתי ממשיכה לתת פרי/ירק אחד כל פעם, ומתקדמת כל 3 ימים. את בהחלט יכולה לעשות שילובים של פירות וירקות שכבר ניסית(אבוקדו ובננה לדגומא או אגס עם מלון וכו'). גם לגבי שאר המזונות, הייתי מתחילה כל פעם עם טעימה של פריט מזון יחידי ורק אחכ שילובים(גם כדי להרגיל את התינוקת לטעמם ומרקמים. את יכולה לתת טעימות של דגנים, דייסות, הודו,עוף וקטניות. ין בעיה לתת 2 טעימות ביום. שקדיה ניתן בהחלט להוסיף לפירות שכבר נוסו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)