קורנפלור ודייסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורנפלור ודייסה
    עמית
    14/03/2012

שלום.
    בתי בת ארבעה וחצי חודשים ואוכלת סימילאק מלא ,בתי שוקלת 5 וחצי קילו בלבד אחוזון 14 {נולדה במשקל 2.400}.לפי הוראות אחות טיפת חלב הוספתי לה קורנפלור לכל בקבוק ובלילה דייסת סולת.
    אני שמה לב שהלילות פחות טובים מאז שהתחלנו עם הדייסה ,היא לא רגועה וכל הלילה זזה ומתעוררת והלילה האחרון גם בכתה מארבע בבוקר !
    האם יש לדייסה ולקורנפלור תוספת חיונית ומזינה ? בגלל המשקל יש צורך בתוספות ?לא הבנתי מה באמת החשיבות שלהם? חברות אמרו לי שזה סתם מנפח וישמין אותה, אם היא בריאה וגודלת אז למה סתם "לנפח"?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורנפלור ודייסה

הוספת תגובה

• קורנפלור ודייסה - תגובה

לירון פז
    18/03/2012

עמית שלום,
    בעיקרון תוספת הקורנפלור איננה בעלת ערכים תזונתיים, והן מיועדות בעיקר להעשרה קלורית, למצבי רפלוקס, ולשם עליה במשקל. אין לי מספיק פרטים לגבי ביתך(שבוע ההריון בו נולדה, עקומת אורך...). הייתי מציעה לך להתייעץ עם דיאטנית, והיא תוכל להעלות את ביתך על עקומות הגדילה(מהלידה), ולראות האם אכן יש צורך בהעשרות. בעקרון, אם ביתך עולה במשקל כראוי, על עקומת הגדילה שלה, לא בהכרח יש צורך בהעשרות גם אם נמצאת על עקומת גדילה נמוכה, ולכן הייתי מתייעצת עם אשת מקצוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו