האם אמורה לאכול בלילה בגילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אמורה לאכול בלילה בגילה?
    איילה
    25/03/2012

בתי בת 3 חודשים וחצי ועדיין מתעוררת באמצע הלילה כדי לאכול.
    לעיתים אוכלת בשעה 11 וחצי לפני חצות וכמה שוב בשעה שלוש אוכלת 90 CC וממשיכה לישון כשאת הארוחה הבאה אוכלת בסביבות שבע בבוקר.
    האם עליי להתחיל להרגיל אותה לא לאכול בלילה? כשמתעוררת אני שמה לה מוצץ ולרוב היא פולטת אותו ונשארת עירנית ומשמיעה את קולה עד שאני מרימה אותה.
    ומה עם שתיית מים רתוחים? קראתי שיש לעשות זאת בגיל חצי שנה אך שמעתי שיש הורים שעושים זאת גם לפני הגיל הזה.
    חשוב לציין שמבחינת משקל היא עולה יפה (שוקלת בסביבות ה-6 קילו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אמורה לאכול בלילה בגילה? - תגובה

לירון פז
    25/03/2012

איילה שלום,
    ייתכן שביתך מתעוררת ולא בגלל שרעבה. התרשמותי מגודל הארוחות (במשך הלילה), ומספר היקיצות, שזה לא בגלל רעב. כל ילד הוא שונה, אבל רוב הילדים אכן מתעוררים מספר פעמים בלילה ללא קשר לרעב. נסי להרגיעה תחילה ללא בקבוק, בדרכים אחרות כגון: מתן מוצץ, ורק אם לא נרגעת, הייתי מציעה לתת בקבוק. מים לא הייתי נותנת בגיל הזה מחשש להורדת כמות המזון(ההמלצה היא מגיל 6 חודשים). צריך הרבה סבלנות, ומתן מסגרת של ארוחות מסודרות לאורך היום.שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו