מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעימות ומעבר לארוחה מלאהשיר25/03/2012
שלום
בתי בת חמישה וחצי חודשים. אוכלת טעימות של כ 6 כפיות ביום של פירות עם שקדיה או טחינה/ירקות עם עוף.
איך אני מחליפה לה ארוחת בקבוק במוצקים? להתחיל בגיל חצי שנה?
אני נותנת לה ממש קצת מים אחרי שהיא אוכלת את ה 6-8 כפיות - זה בסדר?
מעבר לשלב 2 באוכל נעשה בהדרגה או בבת אחת? מה יש בשלב 2 שאין ב 1?
היא מקבלת אינפמיל שזה מזון מוסמך ולכן אי אפשר להוסיף לו דייסות....האם כדאי לתת לה דייסות בכפית? איך מכינים? עם מים או עם תמ"ל? והאם זה מחליף ארוחת מוצקים או בנוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעימות ומעבר לארוחה מלאה - תגובה
יעל משיח ארזי25/03/2012טל 30 שלום
כמות המוצקים עולה בהדרגה כשמגיעה לכ150-200 גרם לרוב מחליפה ארוחה, תתקדמי לפי ביתך.
התקדמות היא הדרגתית וכל תינוק מתקדם בקצב שלו, כשכל מחלה / שיניים וכו' יוצרת רגרסיה בהתקדמות כך שקחי זאת בחשבון.
לגבי המים כנ"ל הציעי מים אחרי כל ארוחת מוצקים, הכמות של המים גם תגדל בהדרגה. אפשר לעבור לשלב 2 בבת אחת את את יכולה לסיים את מה שנישאר לך משלב 1 ולתת כל יום ארוחה אחת של 2 וכך תבצעי את ההדרגתיות.
לגבי הכנת הדייסה , אם עולה יפה במשקל אין צורך להוסיף דייסה לתמ"ל כשתגדל קצת תוכלי לתת במקום ארוחה שלישית דייסה אמיתית מקוואקר עם כפית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
שיר25/03/2012איזה כמות של כפיות נחשבת ארוחה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם - תגובה
יעל משיח ארזי25/03/2012כפי שכתבתי , כמות של כ150-200 גרם, אני לא יודעת כמה זה בכפיות את יכולה למדוד ולראות אני מניחה שזה סדר גודל של 10 כפיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה אני מודדת 150 גרם?
שיר25/03/2012המ"ל בבקבוק זה אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה אני מודדת 150 גרם? - תגובה
יעל משיח ארזי26/03/2012150 זה מספר קבוע בחישוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה150 מ"ל = 150 גרם ??
שיר27/03/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה אני מודדת 150 גרם? - תגובה
יעל משיח ארזי27/03/2012כן פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)