מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעיצותלילי02/04/2012
שלום,
ביתי בת חודשיים ושבוע נולדה במשקל 2.230 לי היתה סכרת הריון מאוזנת מאוד ע"י דיאטה מוקפדת. היא עלתה יפה במשקל ושוקלת עכשיו 4.400
בחודש האחרון התחילו בעיות עם האוכל ועצירות.
בתחילה היא אכלה מטרנה יפה מאוד אך לאחר קצת יותר מחודש היא התחילה לצרוח והתפתל בזמן האוכל ואף להקיא לאחר שזה נמשך העברנו אותה לאופטימיל אשר סידר לה את היציאות אך היא אוכלת מאוד מעט 60 במומצע כל 3 שעות זה נראה לי מעט למשקלה ואני מפחדת שהיא תרד במשקל. נראה שהיא אוכלת בלי חשק את האופטימיל ולא אוהבת את הטעם ועדיין יש התפתלויות תוך כדי האוכל ואחריו.
הרופא אומר שיכול להיות שהיא רגישה לחלבון שבחלב אך זה עובר בגיל 3 חודשים לכן לא כדאי לעבור לצמחי כרגע אלא להוסיף כפית קורנפלור על כל 100 מ"ל.
לי זה נראה מוזר לסתום לה את התיאבון עם קורנפלור הרי היא גם ככה אוכלת מעט וזה מדאיג אז למה קורנפלור אשר ידוע כמשביע לא?
מה לעשות? לחזור למטרנה שאותה היא אהבה? יש הצעות אחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעתי דולגה
לילי03/04/2012מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דילגו עלי
לילי04/04/2012מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעיצות - תגובה
יעל משיח ארזי04/04/2012לילי שלום
האם שללו רפלוקס? אם הרופא הציע כרגע להישאר עם אופטימיל ולהסמיך עם קורנפלור הייתי ממליצה לעשות כפי שאומר. כי אם אכן מדובר הרגישות לחלב המטרנה הרגילה תעשה לה לא טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)