זקוקה לעיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעיצות
    לילי
    02/04/2012

שלום,
    ביתי בת חודשיים ושבוע נולדה במשקל 2.230 לי היתה סכרת הריון מאוזנת מאוד ע"י דיאטה מוקפדת. היא עלתה יפה במשקל ושוקלת עכשיו 4.400
    בחודש האחרון התחילו בעיות עם האוכל ועצירות.
    בתחילה היא אכלה מטרנה יפה מאוד אך לאחר קצת יותר מחודש היא התחילה לצרוח והתפתל בזמן האוכל ואף להקיא לאחר שזה נמשך העברנו אותה לאופטימיל אשר סידר לה את היציאות אך היא אוכלת מאוד מעט 60 במומצע כל 3 שעות זה נראה לי מעט למשקלה ואני מפחדת שהיא תרד במשקל. נראה שהיא אוכלת בלי חשק את האופטימיל ולא אוהבת את הטעם ועדיין יש התפתלויות תוך כדי האוכל ואחריו.
    הרופא אומר שיכול להיות שהיא רגישה לחלבון שבחלב אך זה עובר בגיל 3 חודשים לכן לא כדאי לעבור לצמחי כרגע אלא להוסיף כפית קורנפלור על כל 100 מ"ל.
    לי זה נראה מוזר לסתום לה את התיאבון עם קורנפלור הרי היא גם ככה אוכלת מעט וזה מדאיג אז למה קורנפלור אשר ידוע כמשביע לא?
    מה לעשות? לחזור למטרנה שאותה היא אהבה? יש הצעות אחרות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעיצות

הוספת תגובה

• הודעתי דולגה

לילי
    03/04/2012

מקפיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב דילגו עלי

לילי
    04/04/2012

מקפיצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעיצות - תגובה

יעל משיח ארזי
    04/04/2012

לילי שלום
    האם שללו רפלוקס? אם הרופא הציע כרגע להישאר עם אופטימיל ולהסמיך עם קורנפלור הייתי ממליצה לעשות כפי שאומר. כי אם אכן מדובר הרגישות לחלב המטרנה הרגילה תעשה לה לא טוב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו