מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עזרה בת שנה וחודשייםקרן03/04/2012
שלום,
בתי בת שנה וחודשיים במשך היום היא אוכלת דייסת קוואקר וסולת וצהריים המכיל ירקות ועוף/בשר משלבת לה פירות כשמגיע הערב לקראת 20:00 לפני השינה אני מכינה לה בקבוק מטרנה של כמות: 210 מ"ל ושמתי לב ב-3 שבועות האחרונים היא מתעוררת בלילה בוכה ויש לי תחושה שאולי אני עושה משהו לא נכון,בימים האחרונים התחלתי להכין לה דייסה של מטרנה האם היא צריכה לאכול ארוחת ערב רגילה במקום הבקבוק ? או בנוסף לבקבוק?
בבקשה עזרו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה בת שנה וחודשיים - תגובה
לירון פז05/04/2012קרן שלום,
יכולות להיות סיבות רבות להתעוררות בלילה(חלומות, שינים...), וייתכן שאין קשר תזונתי לקימות. לא הבנתי אם הוספת את הדייסה רק בזמן האחרון. בכל מקרה הייתי מציעה לך לתת ארוחת ערב ממזון מוצק: ביצה גבינות וירקות, לביבות, פסטה או כל ארוחת ערב בהתאם לתפריט המשפחה. לאחר מכן הייתי מציעה להשלים עם בקבוק. בהחלט ניתן בגיל הזה להוריד בהדרגה את ארוחות המטרנה בהתאם להתקדמות עם המזון המוצק.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)