דחוף עזרה בת שנה וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה בת שנה וחודשיים
    קרן
    03/04/2012

שלום,
    בתי בת שנה וחודשיים במשך היום היא אוכלת דייסת קוואקר וסולת וצהריים המכיל ירקות ועוף/בשר משלבת לה פירות כשמגיע הערב לקראת 20:00 לפני השינה אני מכינה לה בקבוק מטרנה של כמות: 210 מ"ל ושמתי לב ב-3 שבועות האחרונים היא מתעוררת בלילה בוכה ויש לי תחושה שאולי אני עושה משהו לא נכון,בימים האחרונים התחלתי להכין לה דייסה של מטרנה האם היא צריכה לאכול ארוחת ערב רגילה במקום הבקבוק ? או בנוסף לבקבוק?
    בבקשה עזרו לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה בת שנה וחודשיים

הוספת תגובה

• דחוף עזרה בת שנה וחודשיים - תגובה

לירון פז
    05/04/2012

קרן שלום,
    יכולות להיות סיבות רבות להתעוררות בלילה(חלומות, שינים...), וייתכן שאין קשר תזונתי לקימות. לא הבנתי אם הוספת את הדייסה רק בזמן האחרון. בכל מקרה הייתי מציעה לך לתת ארוחת ערב ממזון מוצק: ביצה גבינות וירקות, לביבות, פסטה או כל ארוחת ערב בהתאם לתפריט המשפחה. לאחר מכן הייתי מציעה להשלים עם בקבוק. בהחלט ניתן בגיל הזה להוריד בהדרגה את ארוחות המטרנה בהתאם להתקדמות עם המזון המוצק.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו