תינוק שאוהב לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שאוהב לאכול
    מיכלי
    09/04/2012

היי בני בן 4 וחצי חודשים שוקל 10 קילו גובה 72 סמ. הוא נולד תינוק גדול 4 קילו. הוא מאד אוהב אוכל...רציתי לדעת האם אני נוהגת בסדר איתו...בטיפת חלב נאמר לי לתת לילד כמה שהוא רוצה כי יש להם מנגון שובע ואם לא יהיה רעב לא יאכל. אז ככה הוא אוכל 4-5 מנות 180 פרומולה סימילאק אדוונס פלוס.בבוקר אוכל פירות חצי מנה צהריים ירקות עם בשר מנה שלמה. הוא מאד אוהב כשהתחלתי עם טעימות ראיתי שהוא ממש בעניין הוא לא מוכן רק כמה כפיות הוא רוצה עוד. השאלה האם זה בסדר היות והוא לפניגיל חצי שנה. דבר נוסף...הוא מעולם לא פלט האם זה אומר שכמות האוכל בסדר ואני לו מעמיסה עליו? אני לא יודעת איך להתנהג בעניין הזה אני פשוט זורמת איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שאוהב לאכול

הוספת תגובה

• תינוק שאוהב לאכול - תגובה

יעל משיח ארזי
    09/04/2012

מיכלי שלום
    היות ובנך אכן גדול סביר להניח כי הקיבה שלו גדולה גם היא ולכן זקוק ליותר את יכולה לזרום איתו ולהגדיל כמויות לפי הצורך. אך בינתיים הישארי עם ארוחת הירקות וארוחת הפירות וחכי עם ארוחה שלישית.
    כל עוד עולה במשקל על פי האחוזונים, בנך ניראה מרוצה ומתפתח יפה אין כל סיבה לדאגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו