כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    עמית
    10/04/2012

שלום וחג שמח!
    בתי המקסימה בת חמישה וחצי חודשים ושוקלת 6.200 בערך.
    התחלנו עם מוצקים כבר לפני חודש וקצת והשבוע אני שמה לב לשינוי בה.. היא זורמת עם האוכל הרבה יותר . בבוקר אני נותנת מנה פירות היא אוכלת לפחות 5-6 כפיות ואחהצ מרק עם עוף שגם שם אוכלת מספר כפיות.
    כמה שאלות:
    1:מתי זה נחשב לארוחה מחליפת תמ"ל?
    2.אםשר לתת לה לטעום אוכל שלנו? מתובל?
    3.בתי עדיין קמה לאכול בלילה{ב1 ולפנות בוקר},בטיפת חלב אמרו לי לתת לה מיים במקום מה שלא עבד עליה.. יש דרך לשנות את ההרגל או לזרום איתה? חשוב לציין שאני מוסיפה בבקבוק האחרון לפני שינה דייסת סולת.
    4 במהלך היום היא לא תמיד אוכלת יותר מ 100 מ"ל אבל בלילה יכולה לאכול גם 160, תקין? משלימה בלילה ?

תודה רבה וסליחה על האורך.

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה..?

תהילה
    17/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות.. - תגובה

יעל משיח ארזי
    22/04/2012

עמית שלום
    טעימות הופכות לארוחה בכמות של כ150-200 גרם ובאופן הדרגתי לפי רצון התינוק.
    לגבי אוכל שלכם, הגישות לגבי זה שונות יש כאלה אשר ממליצים להתקדם לאט ובהדרגה ויש כאלה הממליצים לשלב את התינוקות במזון המשפחתי מין ההתחלה.
    אני ממליצה לך להתקדם על פי התעניינותה של ביתך באוכל, כל עוד לא מראה עיניין מיוחד במזון שלך תני לה את המזון שלה, פחות תיבול של מלח ושומן עדיף , בהדרגה שלבי אותה בארוחות המשפחתיות , ממליצה סביב גיל 9 חודשים
    לגבי האכילה בלילה , בגיל זה עדיין מומלץ לתת אם מבקשת, לפעמים חולף מעצמו
    נסי להעשיר את התזונה במהלך היום כך שתהיה פחות רעבה בלילה
    העשרה לדוגמא:
    ירקות עם שמן קנולה , פירות עם שקדייה / אבוקדו / טחינה גולמית , תמ"ל לפני השינה עם כפית דייסה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו