מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות..עמית10/04/2012
שלום וחג שמח!
בתי המקסימה בת חמישה וחצי חודשים ושוקלת 6.200 בערך.
התחלנו עם מוצקים כבר לפני חודש וקצת והשבוע אני שמה לב לשינוי בה.. היא זורמת עם האוכל הרבה יותר . בבוקר אני נותנת מנה פירות היא אוכלת לפחות 5-6 כפיות ואחהצ מרק עם עוף שגם שם אוכלת מספר כפיות.
כמה שאלות:
1:מתי זה נחשב לארוחה מחליפת תמ"ל?
2.אםשר לתת לה לטעום אוכל שלנו? מתובל?
3.בתי עדיין קמה לאכול בלילה{ב1 ולפנות בוקר},בטיפת חלב אמרו לי לתת לה מיים במקום מה שלא עבד עליה.. יש דרך לשנות את ההרגל או לזרום איתה? חשוב לציין שאני מוסיפה בבקבוק האחרון לפני שינה דייסת סולת.
4 במהלך היום היא לא תמיד אוכלת יותר מ 100 מ"ל אבל בלילה יכולה לאכול גם 160, תקין? משלימה בלילה ?
תודה רבה וסליחה על האורך.
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה..?
תהילה17/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות.. - תגובה
יעל משיח ארזי22/04/2012עמית שלום
טעימות הופכות לארוחה בכמות של כ150-200 גרם ובאופן הדרגתי לפי רצון התינוק.
לגבי אוכל שלכם, הגישות לגבי זה שונות יש כאלה אשר ממליצים להתקדם לאט ובהדרגה ויש כאלה הממליצים לשלב את התינוקות במזון המשפחתי מין ההתחלה.
אני ממליצה לך להתקדם על פי התעניינותה של ביתך באוכל, כל עוד לא מראה עיניין מיוחד במזון שלך תני לה את המזון שלה, פחות תיבול של מלח ושומן עדיף , בהדרגה שלבי אותה בארוחות המשפחתיות , ממליצה סביב גיל 9 חודשים
לגבי האכילה בלילה , בגיל זה עדיין מומלץ לתת אם מבקשת, לפעמים חולף מעצמו
נסי להעשיר את התזונה במהלך היום כך שתהיה פחות רעבה בלילה
העשרה לדוגמא:
ירקות עם שמן קנולה , פירות עם שקדייה / אבוקדו / טחינה גולמית , תמ"ל לפני השינה עם כפית דייסה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)