מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוי המוצקיםאמא11/04/2012
שלום,
בתי (השניה) בת 7.5 חודשים
ואני מאוד מתקשה עם המוצקים, יש לי כמה תובנות מהזמן שעבר ואשמח אם תוכלו לעשות לי סדר ולעוץ לי עצות..
1.כרגע אני מציעה מוצקים בוקר וצהריים, ובערב מנשנשת איזה ירק איתנו בשולחן (אוהבת מאוד).בוקר - פירות - לרוב אוכלת יפה, כמות של פרי וחצי בערך (אגס וחצי תפוח) ולא תמיד אני משלימה. תלוי מתי תהיה ארוחת צהריים. אבל בהחלט לפעמים גם את זה לא אוכלת ולא בא לה.
2. אצלה הטיימינג קריטי, אם היא טיפה רעבה מדי היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לאכול וישר רוצה בקבוק. אני בדרך כלל מנסה ומנסה ואז מפסיקה, מחליפה בגדים וחיתול ואז מציעה בקבוק כדי לא ממש לקשר בין השניים אבל זה נורא מתסכל..
3. מאוד רוצה לאכול לבד, לא מתה על זה שמאכילים אותה בכלל. הבעיה היא שהיא עוד לא יושבת ואני מתה מפחד לתת לה לחם או קציצה ליד מפחד שתיחנק..באיזה גיל בערך אפשר להתחיל? או שעדיף לחכות לישיבה
הקיצר פירות איכשהו אוכלת יפה אבל צהריים בודדות הפעמים שאכלה יפה מעל 3-4 כפיות באמת ולא נזקקה להשלמה או רק לקצת. אני מאוד רוצה לתת 'פוש' בעניין הזה. מתי כדאי להפסיק להציע בקבוק, האם לחכות לישיבה, ובכלל מה כדאי לעשות?..
תודה וסליחה על האורך..
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי..
אמא18/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי המוצקים - תגובה
יעל משיח ארזי18/04/2012אמא שלום
את לא צריכה לחכות לישיבה על מנת להתקדם עם המוצקים בינתיים העזרי בטרמפולינה או כיסא אוכל לתינוקות שניתן לכוונן או בפוף וכו'
ההתקדמות היא לפי הקצב שלה, אני מניחה שיש לך זכרונות מילדך הראשון אך כל תינוק מתקדם לפי קצב שונה וצריך לזרום איתו
נסי להציע טעמים שונים, התקדמי לאט לאט במרקמים ובכמויות ותבדקי אם יש שיתוף פעולה מהצד השני
כמובן שכל מחלה/ צינון/ יציאת שיניים מעקבת את ההתקדמות אך לאחר מכן חוזרים לאכילה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)