מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה עם פירוש ערכים תזונתייםענת שרון12/04/2012
חג שמח
מצב תמונה של הערכים התזונתיים של חלב האורז אותו שותה בני בן השנה וחודש. אבל אני מותרדת מהמתיקות שלו למרות שאני מוהלת אותו עם מים.
על האריזה מצויין שהחלב ללא תוספת סוכר אך הוא מאוד מאוד מתוק.
הייתי שמחה להסבר על פי טבלת הערכים המצורפת מהיכן נובעת המתיקות.
זה חלב אורז בתוספת שקדים.
חג שמח
ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה עם פירוש ערכים תזונתיים - תגובה
לירון פז13/04/2012שלום,
חלב אורז בדר"כ ממותק ע"י קנה סוכר. אני לא מצליחה לראות את רשימת הרכיבים בתמונה המצורפת שלך, שם את צריכה להסתכל. חלב אורז הוא כמו מיץ ולכן אם אין סיבה מיוחדת לתת, אינני רואה שום צורך בחלב זה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה דחופה במקום החלב אורז
ענת שרון13/04/2012אשמח מאוד מאוד לרעיון אחר. אני ממש לא רוצה לתת לו משהו שנחשב כמיץ.
עדיף משהו בבקבוק. (הוא בן שנה וחודש)
הוא שותה את החלב כתחליף לחלב אם.
הפסקתי להניק אותו בסביבות גיל שנה והייתי צריכה תחליף מאחר והוא לא היה מוכן לשתות תמ"ל מכל סוג שהוא.
שהוא שותה אותו לפני השינה שנכון להיום הוא אוכל בסביבות 17:30 ארוחת ערב ואז באזור 18:00 מתחיל טקס השינה הוא שותה 30-60 מל ממנו.
הוא שותה אותו (180 מל) גם בבוקר לפני שהוא הולך לגן בדרכ בין 6:30-7:00 בכדי לא ללכת לגן עם בטן ריקה.
בדרכ אני מוהלת אותו 50:50 חלב ומים בגלל המתיקות.
צרפתי שוב את התמונה (הגדלתי אותה) בשאיפה שתצליחי לקרוא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)