החלפת תמ"ל במוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת תמ"ל במוצקים
    איילה
    30/04/2012

בתי בת חמישה חודשים ולא מזמן התחלתי לה טעימות (לא כ"כ אהבה תפו"א אך בטטה עם קישוא וגזר אהבה מאוד). במקביל אני ממשיכה לתת לה איזומיל (בשל רגישות לסימילאק רגיל) אך היא בקושי שותה את האיזומיל ואילו את המוצקים אוכלת ברצון ואף בוכה שאני מפסיקה לה אחרי 2-3 כפיות.
    שאלתי היא אם אפשר כבר לתת לה ארוחה מלאה של מוצקים ולאט לאט להוריד לה את האיזומיל שהיא ממש לא מתלהבת ממנו ובקושי אוכלת ממנו 90 CC בכל ארוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תמ"ל במוצקים

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל במוצקים - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/04/2012

איילה שלום
    לא הייתי ממליצה בבת אחת לעבור לכמות גדולה מידי של מוצקים עלי בכמויות בהדרגה וכשאת מגיעה לכמות של כ150-200 גרם אפשר להוריד את החלב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל במוצקים - המשך

איילה
    01/05/2012

ומה עליי לעשות כשהיא בקושי אוכלת את האיזומיל שלה? לפעמים היא בקושי אוכלת 60 CC וזה כלום ומסיבה זו רציתי להעלות לה את כמות המוצקים בהקדם האפשרי..האם 200 מ"ל זה כמות של חצי כוס זכוכית או יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל במוצקים - המשך - תגובה

יעל משיח ארזי
    01/05/2012

איילה שלום
    המשיכי לתת את התמ"ל בכמות שמוכנה והגדילי את המוצקים בהדרגה
    200 מ"ל זה בערך כמות של גרבר גדול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל במוצקים - תגובה

דפי ליבר
    02/05/2012

לפי הוראות משרד הבריאות בגיל חצי שנה אפשר להתחיל להוריד ארוחות תמ"ל ולעבור לארוחות מוצקים . יש תינוקות שאפשרי גם קודם ,השאלה תמיד בשלות התינוק ,איך הבליעה שלו ,הלעיסה ,המגע עם מרקמים שונים . אם הכל בסדר אפשר לנסות לעבור לאט לאט למוצקים .
    הייתי מנסה תמ"ל אחר אם אפשרי ? אם יש רגישות לחלב אפשר לתת מטרנה צמחית , לפעמים החלפת חברה עושה שינוי .
    בהצלחה
    דפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו