מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת תמ"ל במוצקיםאיילה30/04/2012
בתי בת חמישה חודשים ולא מזמן התחלתי לה טעימות (לא כ"כ אהבה תפו"א אך בטטה עם קישוא וגזר אהבה מאוד). במקביל אני ממשיכה לתת לה איזומיל (בשל רגישות לסימילאק רגיל) אך היא בקושי שותה את האיזומיל ואילו את המוצקים אוכלת ברצון ואף בוכה שאני מפסיקה לה אחרי 2-3 כפיות.
שאלתי היא אם אפשר כבר לתת לה ארוחה מלאה של מוצקים ולאט לאט להוריד לה את האיזומיל שהיא ממש לא מתלהבת ממנו ובקושי אוכלת ממנו 90 CC בכל ארוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת תמ"ל במוצקים - תגובה
יעל משיח ארזי30/04/2012איילה שלום
לא הייתי ממליצה בבת אחת לעבור לכמות גדולה מידי של מוצקים עלי בכמויות בהדרגה וכשאת מגיעה לכמות של כ150-200 גרם אפשר להוריד את החלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת תמ"ל במוצקים - המשך
איילה01/05/2012ומה עליי לעשות כשהיא בקושי אוכלת את האיזומיל שלה? לפעמים היא בקושי אוכלת 60 CC וזה כלום ומסיבה זו רציתי להעלות לה את כמות המוצקים בהקדם האפשרי..האם 200 מ"ל זה כמות של חצי כוס זכוכית או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת תמ"ל במוצקים - המשך - תגובה
יעל משיח ארזי01/05/2012איילה שלום
המשיכי לתת את התמ"ל בכמות שמוכנה והגדילי את המוצקים בהדרגה
200 מ"ל זה בערך כמות של גרבר גדול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת תמ"ל במוצקים - תגובה
דפי ליבר02/05/2012לפי הוראות משרד הבריאות בגיל חצי שנה אפשר להתחיל להוריד ארוחות תמ"ל ולעבור לארוחות מוצקים . יש תינוקות שאפשרי גם קודם ,השאלה תמיד בשלות התינוק ,איך הבליעה שלו ,הלעיסה ,המגע עם מרקמים שונים . אם הכל בסדר אפשר לנסות לעבור לאט לאט למוצקים .
הייתי מנסה תמ"ל אחר אם אפשרי ? אם יש רגישות לחלב אפשר לתת מטרנה צמחית , לפעמים החלפת חברה עושה שינוי .
בהצלחה
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)