סרבנית אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנית אוכל
    יעל
    20/05/2012

היי, בתי בת 6.5 חודשים, נכנסה לפני כ- 4 ימים למשפחתון. עד כה הייתה הנקה מלאה, לקחה פעם-פעמיים תמ"ל.
    ימים ספורים לפני שנכנסה למשפחתון ניסיתי לגמול אותה מהנקה אך היא לא הסכימה בשום פנים ואופן עד לרמה שהייתה מוכנה לא לאכול משבע בבוקר ועד 4 אחר הצהריים (ניסיתי להתעקש לא לתת הנקה,אך לא הלך...).
    מוצקים אוכלת רק(! ) איתי לא ברמה של ארוחה (6-7 כפיות) ואם במשפחתון או עם אחרים יכולה פשוט לא לאכול (לא תמ"ל, לא מוצקים- כלום).
    השאלה היא מה אני עושה ? מצד אחד אני לא רוצה ש"תרעב" ולכן אני יוצאת מהעבודה בשתיים עשרה כדי להאכיל אותה. מצד שני אני לא רוצה שתלמד לחכות להנקה (וגם לא יכולה לצאת מהעבודה ככה כל יום...) אני רוצה שתאכל גם דברים אחרים, עם אנשים אחרים :)
    אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית אבל כרגע אני ממש מרגישה חוסר אונים ולא יודעת איך לשפר את המצב.
    האם יש אילו עיצות? האם לחזור מהעבודה ב- 15:00, בין אם אוכלת ובין אם לא? מה עוד אפשר לעשות ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבנית אוכל

הוספת תגובה

• סרבנית אוכל - תגובה

דפי ליבר
    20/05/2012

אני מציעה לא לגמול להנקה לגמרי אלא לתת לה לינוק לפני העבודה ואחרי העבודה .
    כמה אפשרויות שהמטפלות במשפחתון יכולות לנסות .
    אפשר לנסות לתת את האוכל בכוס ולהאכיל בכפית , למשל דיסה .
    בקבוקים שדומים יותר לשד אם כמו טומי טיפי .
    לתת במזרק גדול את התמ"ל.
    להשאיר להם חיתול טטרה עם הריח שלך .
    בסך הכל זו תופעה ידועה , קצת מאמץ של הסביבה והיא תסכים לאכול .
    בתאבון
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו