בן חודשיים וחצי אוכל מעט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודשיים וחצי אוכל מעט
    דידי
    20/05/2012

שלום רב,

לפני כחודש עברנו לנוטרימיגן בגלל הקאות רבות שהיו לקטן התפתלויות זריקת ראש אחורה ובכי רב,הרופאה אמרה שכנראה זה רפלוקס והמליצה עך התמ"ל הנ"ל,לפני כשבועיים וחצי הוספנו גם זנטק שנראה כמאוד משפיע הרגיע את ההתפתלויות ואת הסבל שלו אבל עדיין יש ימים שעולה לו האוכל והוא מקיא.

הבעיה שלדעתי הוא אוכל מעט לגילו ולמשקל לו הוא נשקל לפני שבוע והיה 5,400 כאשר עלה רק 200 גרם בשבועיים.
    אני מכינה לו 90 מים ו3 כפות מהאוכל והוא לרוב משאיר 20,30 בבקבוק ז"א אוכל בממוצע 70,80!!

אולי האוכל לא טעים לו? למרות שכבר חודש הוא לא מכיר משהו אחר...לפי כל החישובים אמור לאכול 120! או שאולי בגלל המיצי קיבה שעולים לו (אם בכלל) הוא מפחד לאכול יותר?

אני ממש מודאגת...אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודשיים וחצי אוכל מעט

הוספת תגובה

• בן חודשיים וחצי אוכל מעט - תגובה

דפי ליבר
    20/05/2012

5.400 לגיל חודשיים וחצי זה בערך הממוצע .
    200 גרם בשבועיים זה לא הרבה אבל בכל זאת עליה ,אנחנו מצפים לפחות ל 20 גר ביום .
    לא כתבת כל כמה זמן את נותנת לו לאכול.יתכן שבגלל הרפלוקס כדאי לתת לו מנות קטנות לעיתים קרובות ולא מנה גדולה בבת אחת .
    אני לא חושבת שצריך להיות מודאגים, אם באמת הבעיה רפלוקס והחלפת האוכל + התרופה הקלה מאוד .
    אפשר גם לחזור לרופאה ולהתייעץ איתה .
    לבריאות
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תןדה דפי-הוא אוכל כל שלוש שעות

דידי
    20/05/2012

ואם אכל מעט אז גם אחרי שעתיים משלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו