מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקל לבת 8 חודשיםשיר27/05/2012
שלום
בתי בת ה 8 חודשים - עד גיל 7 חודשים עלתה יפה במשקל ושמרה על האחוזון (75).
נשקלה לפני מספר ימים ומסתבר שבחודש ושבוע האחרון לא עלתה בכלל במשקל (ואפילו ירדה 10 גרם..). יש לציין שהיא נכנסה למעון בדיוק לפני חודש ושבוע.
במעון טוענים שהיא אוכלת יפה גם את הפירות הירקות והבקבוקים.
סדר היום הוא כזה:
בוקר: 6.00 בקבוק מטרנה 60-80
8.30 פירות+טחינה+ביסקוויט טחון +השלמה בקבוק 60(כנראה).
צהריים:11.00 ירקות+עוף/בשר.
13.00 בקבוק (כנראה 90)
15.00 בקבוק (60)
ערב: 17.30 בקבוק 80-90
20.00 בקבוק 100+דייסת אורז/קורנפלור/וניל/דגנים וכו'..
לילה: 3.00 בקבוק 80
בטיפת חלב הציעו להחליף את ארוחת 17.30 במוצקים - ירקות+עוף. לי זה נשמע קצת כבד לשעה כזאת וחשבתי לתת מטרנה עם 4 כפות דייסה בכפית.
אשמח לרעיונות נוספים על מנת לגרום לעלייה במשקל.
מה אפשר לעשות עם עניין המעון ש 99 אחוז שהירידה נובעת משם? הם טוענים שהיא פעילה וזזה ולכן היא אולי לא עלתה??? לי זה נשמע תמוה. היא אפילו עוד לא זוחלת .
ולהתהפך היא כבר מגיל 5חודשים......
יש לציין ששאר הפרמטרים (היקף ראש וגובה תקינים ובעלייה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל לבת 8 חודשים - תגובה
דפי ליבר28/05/2012אני לא רואה שום מקום לדאגה , לא נורא לרדת מאחוזון 75 לאחוזון 50 , אבל זה הזמן לעצור את הירידה .
אני לא היתי נוגעת בתפריט במעון , היא אוכלת שם את ארוחת הפירות והבשר ואם לדברי המטפלות היא אוכלת טוב אל תשני .
אני היתי מתחילה לתת לה ארוחת ערב בשעה 18.00 ביצה מרק אבוקדו פשטידות וכו
ולפני השיינה בקבוק מלא . אפשר בהחלט לתת גם דייסה .
יש בתפריט שלך הרבה בקבוקים אבל ארוחות לא מלאות . האם היא לא אוהבת את התמ"ל ?
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
שיר28/05/2012כבר מאז שנולדה עושה לי "בעיות" עם הבקבוקים. אוכלת מעט(50-60) ומפסיקה ואחרי 20 דקות בערך ממשיכה עוד 30. סה"כ אוכלת בערך 90 בכל ארוחה. וגם זה רק אחרי שאנחנו "מתעקשים" איתה. מאז שנכנסה למעון - כנראה מאכילים אותה את ה 60 הראשונים ולא משלימים לה אחרי זה.....
לגבי ארוחת 18.00 - אבוקדו עם מה? לבד? ביצה לבד? זה נחשב ארוחה שיכולה לכסות במקום בקבוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה - תגובה
דפי ליבר29/05/2012ככל שהגיל עולה אפשר לתת ארוחת ערב יחד עם המשפחה והבקבוק מהווה רק השלמה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל30
רננה28/05/2012קראתי את מה שכתבת ולי היתה בדיוק אותה בעיה עם הבת שלי. היא היתה אוכלת כל פעם קצת קצת גם באזור ה80-90 עד שבאזור גילחצי שנה עברתי לפיטמה שלב 3(למרות שהיא מיועדת למזון סמיך) ומאז היא אוכלת 150-180 כנראה שהחור היה קטן ... שווה לנסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)