5.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5.5 חודשים
    אורלי
    31/05/2012

היי,
    בתי התחילה טעימות והכל זורם יפה, היא אוכלת כרגע בין 5-4 בקבוקים שנעים בכמויות של 180 לעיתים 240.
    אני רוצה להתחיל לשלב בין הארוחות , לתת בבוקר פירות ונניח בצהריים מרק ירקות. אבל יש לי בעיה גדולה עם הזמנים שלה... היא ישנה די הרבה נראה לי. לדוגמא הבוקר היא קמה ב5 (שבדר"כ היא קמה 6-7) אכלה 240 מ"ל ומיד חזרה לישון, כרגע השעה 6:50 ולהערכתי היא תקום לקראת 8-9, ואז יעברו 3-4 שעות ולתת לה פירות שהיא רעבה לעוד בקבוק נראה לי לא אפשרי. וזה כבר קרה כמה פעמים שהיא ישנה כמה שעות ואז לכאורה מפספסת את הארוחת מוצקים. מה עלי לעשות בכדי לשלב את הארוחות, אני רוצה להתקדם עם זה. האם אפשר לתת שעה אחרי בקבוק. במשך היום שהיא אוכלת בקבוק היא נרדמת לרוב שעה אחרי.. לכמה שעות....
    תודה רבה
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5.5 חודשים

הוספת תגובה

• 5.5 חודשים - תגובה

דפי ליבר
    31/05/2012

לפי הוראות משרד הבריאות רק מגיל חצי שנה מתחילים לתת ארוחות מלאות ולא טעימות .
    כשאת מחליטה לתת ארוחה מלאה של פירות כלומר בערך כוס זה במקום בקבוק . עד אז צריך להשלים עם תמ"ל אפשר בכמויות יותר קטנות .
    שיינה אצל תינוק חשובה מאוד להתפתחות , אל תעירי אותה לאכול אלא אם יש הוראה רפואית בגלל ירידה במשקל .
    דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו